středa 21. června 2017

Přímotop ecoflex návod

Před prováděním jakýchkoliv zásahů topidlo odpojte od zdroje napětí. Po instalaci si ponechejte tento návod. Instalace, elektrické připojení a . Instructions for installation and use.


Základní informace pro instalaci přímotopných konvektorů. ELEKTRONISCHER KONVEKTOR. Montage- und Bedienanleitung. NÁVOD K INSTALACI A POUŽITÍ.


Pozorně přečtěte před každou operací. Nástěnný elektrický konvektor. Zařízení je zavěšeno na přímotopu. Teplotní čidlo přilepíme na horní zadní stranu přímotopu. Všechny informace o produktu Topidlo FENIX Ecoflex TAC 2 porovnání cen z internetových.


Máme v bytě řešené vytápění el. Bohužel jsem nikde ani nenašel návod na náš typ přímotopu. Při provozu nastal zkrat a uprostřed nahoře zahořelo, tak jsem konvektor odpojil od sítě.


Elektrický přímotop o výkonu 750W Konvektor FENIX ATLANTIC F117-D 0 7W,. Ahoj, koupil jsem pár ojetých přímotopů ecoflex. Přímotop má zvláštní konektor ve tvaru L,.


Dodržení montážních pokynů uvedených v instalačním návodu výrobku. ECOFILM topné folie str. Olesinského 6 Příbram. Infrapanel a přímotop v jednom Ecoflex Solius II 10. Přenosné přímotopy se většinou využívají jako doplněk nebo jako nouzové řešení vytápění, zapojují se do zásuvky a při dodržení návodu.


Jsou vhodné jako náhrada starých přímotopů ecoflex apod. V konvektoru je už zabudovaný manualní termostat kde jednoduše nastavíte požadovanou teplotu v. Zapojení je velmi jednoduché, mohu se vším poradit, schéma a návod mám také. Návod v českém jazyce.


Regulace teploty: ano, Pojistka proti zamrznutí: ano, Nejvyšší teplota: °C, Český návod : ano,. Moderní sálavé přímotopy jsou výhodné po všech stránkách. Pamatují na to i návody obsluze, protože odejít na půl hodiny by mohla být tragédie – riziko požáru je značné. Poskytujeme návod , jak klimatizační zařízení obsluhovat, atesty, záruční i. Blaupunkt a SHARP, odvlhčovače a vysoušeče MASTER, přímotopy Ecoflex , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky