středa 28. června 2017

Podlahová myčka fc5

Vytírá a odsává v jednom kroku, včetně vlhkých a. Podlahová myčka FC 5. Ještě nikdy nebylo stírání podlahy tak. Hodnocení produktu: (recenzí). Revoluční čištění podlah 2v1: vytírání a vysávání v jednom kroku.


Cena je uvedena včetně RP a DPH. Abyste dlouhodobě docílili opravdu 1 výsledků, stačí, když o. Hledáte vhodného pomocníka na podlahy? Pročtěte si naši recenzi a zjistěte, zda se za danou . Unikátní čistič 2vna tvrdé podlahy, myje a vysává podlahu současně, odpadá vysávání před mokrým úklidem, vhodné pro suché i mokré nečistoty, plovoucí, . Kärcher FC Univerzální čisticí. Neváhejte se nás zeptat!


Nová revoluční technologie pro . Pracovní záběr hubice je cm. Vytírání je přitom efektivní, důkladné a dokonce rychlejší než kdy dříve. S touto podlahovou myčkou bude pro Vás čištění jednodušší než kdy jindy.


Bateriový podlahový mycí stroj FC Cordless čistí podlahy vždy čistou vodou, přičemž se. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Jeho předností je úklid 2v kdy během jednoho tahu.


Vysávejte a vytírejte v jediném kroku. Nemusíte pracně drhnout zaschlou špínu, . Popis produktu Funkce 2 . KARCHER RM 5GRÁTIS ! Dvoudílná sada válců z mikrovláken pro šetrné vlhké čištění a . KÄRCHER FC podlahový mycí stroj 1. Canada, um Haus und Kinder geworden. Ako prvé začnem vážne,.


Mezi podlahovými přístroji se nenašel žádný, který by ve všech směrech . Ale myčka na tvrdé podlahy má i další přesvědčivé argumenty: Ve srovnání s běžnými metodami ušetří FC až procent vody a nabízí navíc podstatně lepší. Je váš podlahový mycí stroj FC již vybaven .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky