čtvrtek 22. června 2017

Narážecí profily

V ceně úchytky na míru je řez profilu na stupňů, odfrézování narážecího trnu v délce min. Můžete si také nechat vyrobit narážecí profil na míru s tvarovým frézováním. Tyto úchytkové profily na míru s leštěnou hranou se vyrábí již s povrchově upravenou. Pomocí dopravní služby lze odeslat max.


Kvalitní lišta v originálním provedení pro naražení do vyfrézované drážky. Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti.

Narážecí hrany a úchytkové profily. Nabízíme celou škálu narážecích a úchytkových profilů. Jedná se o profily pro tloušťku materiálu 18mm.


SALU dělící profil H. Uvedená cena je za ks. Skladem je pouze profil v délce 3m - stříbrný elox. Ostatní profily jsou na objednávku. Termín dodání 7-dnů.

Tato kategorie obsahuje narážecí profily a narážecí lišty upevněné k povrchu plastovým nebo kovovým trnem. Zaručuje pevný spoj a přitažení podlahové krytiny . Technický list - Přechodový natloukací profil. Cena: 18Kč bez DPH. Počítače, notebooky, servery, tiskárny, PC komponenty a foto-video technika za nízké ceny. Kód dodavatele: 1ND1NH01XX.


Univerzální profil pro spojení mezi laminátovou a parketovou podlahou, kobercem, linoleem a PVC. Umožňující skrýt ukončení podlah, přechody na jiné materiály, . Tento web používá ke správnému fungování a analýze návštěvnosti soubory cookies. Po poskytnutí souhlasu může web ze stejných důvodů také . MOŽNÁ KOMBINACE SE VŠEMI. TYPY ÚCHYTKOVÝCH PROFILŮ.


Nábytkářské profily zahrnují řadu profilů těsnících, ochranných, plakátovací lišty, pojezdové lišty, narážecí hrany, spojovací díly, výztuhy, krytky atd. Profil k olemování nábytkových dvířek. Tloušťka výplně: mm. S PŘECHODOVÉ LIŠTY - NARÁŽECÍ , šíře mm, KOREK.


Obrázek je přenesen do hloubky nátěru profilu , hloubka proniknutí až do struktury barvy. Zpět na: profily pro LED pásky.

Koncovka- profil do drážky, oblý narážecí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky