pátek 30. června 2017

Daruji obkladačky

Dům a zahrada - Obkladacky za bazar. Vybírejte z inzerátů. Nabízím obkladačky od výrobce RAKO, série EASY, která je stále v. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Za odvoz dlaždičky a pár obkladaček viz foto, množství viz foto, omlouvám se, ale není čas to počítat. Dlaždičky rozměr 10x10cm a obkladačky 15x15cm . Projděte si inzeráty daruji obkladacky na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.


Barva bílá a inkoustově modrá. Inzeráty podobné - Obkladačky. Daruji Mix věcí za drobnost. Dom a záhrada - Obkladacky bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo . Modré o rozměru 10x10cm a hnědé 5x15cm. Vystačí na menší plochu. Pár slov o obchodu či . Některé dlaždice již byly použité, některé jsou nové, obkladačky nové.


Křižanov, Křižanov05. Dvě starší dřevěné šatní skříně 110x50x185. Koupím starší řezačku na obkladačky a tenké dlaždiče. Obklady, kachlíky - obkladacky modra erika, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Myslíte si, že je možné sundat obklad ze zdi, aniž by se obkladačky poškodily?


V bytě byl před roky nově obložen záchod. Já bych tam teď chtěla dát pračku, . Důvodem je stěhování, k. Zdarma daruji - Další kategorie. Uvedené inzeráty jsou výběrem z nových inzerátů . Vložil: Martin Czernek, Datu26.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky