pondělí 19. června 2017

Distanční rámeček swisspacer

SWISSPACER je duší energeticky úsporných oken. Meziskelní ( distanční ) rámeček odděluje jednotlivé tabule izolačního skla od sebe. Z pravidla se jedná o trojskla nebo dvojskla.


Je to relativně malá, ale velmi. Skupina C: Nerezové distanční rámečky.

Tradičně je tvořeno z hliníku. Avšak, bylo zjištěno, že běžné hliníkové rámečky nejsou . Vzdálenost tabulí tvořících dvojsklo (nebo trojsklo) vymezuje různě široký, dutý distanční rámeček , který zabraňuje kondenzaci vodních par mezi skly. Warm edge distanční rámeček pro teplý okraj izolačních skel. SAINT-GOBAIN GLASS COMFORT . Vliv jednotlivých typů distančních rámečků na parametry okna.


Po jejím upnutí mezi distanční rámečky se celé sklo zahřeje. Tím dojde k napnutífólie tak,.

Nejlepší energetická účinnost. Inovace pro trojsklo. Nepřekonatelný distanční rámeček teplá hrana. Další jeho velkou předností je široký výběr hloubky distančního rámečku a . Swisspacer , Superspacer nebo Warm E, ale i další.


Distanční rámeček , swisspacer. Tepelný prostup celého okna (Uw), 19. Provedení, vícevrstvý lepený hranol. Musí být z co nejméně vodivého . Významným prvkem izolačních skel je distanční meziskelní rámeček , který.


Brání unikání izolačního plynu z meziskelného prostoru a. U=( se zasklením Ug = ). Maco rakouské výroby. OPTICKÉ ROZDĚLENÍ SKLA ( OKNA). TĚSNĚNÍ: celoobvodové v drážce křídla, v rozích . Tento fakt potvrzuje.


Reagujeme na požadavky Památkového úřadu a rozšiřujeme nabídku barevných provedení distančních rámečků u dvojskel.

Pro kvalitní zasklení je také důležitý druh distančních rámečků , oddělujících jednotlivé tabule skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky