pátek 30. června 2017

Mezerovitost kameniva

Zkušební zařízení a pomůcky. Hlavní funkcí kameniva je vytvoření pevné kostry betonu s co nejmenší. Mezerovitost volně sypaného kameniva. Podívejte se podrobně na výrobu a historii lehkého keramického kameniva.


Sypná hmotnost setřeseného kameniva. Zkoušení mechanických a fyzikálních vlastností kameniva. Stanovení měrné hmotnosti kameniva. ZKUŠEBNA KAMENE A KAMENIVA , s. Los Anqeles kameniva pro koleiové lože.


Rovnice pro výpočet mezerovitosti kameniva:. Stupeň vyplnění mezer. Obsah rozpustného pojiva. Stabilita podle Marshalla. Odolnost proti působení vody.


Zkusebna kamene a kameniva , s. Vyhodnocení návrhu č. Empirické – na základě zkušenosti. Funkční – napodobení stavu v reálne vozovce. Maximální množství stečeného pojiva. Poměrná hloubka koleje deformacím. Hrubší frakce strusky měly odlišnou čáru zrnitosti od drceného kameniva , což mohlo negativně ovlivnit mezerovitost směsí.


Ke stanoveni sypné hmotnosti setřeseného kameniva bylo použito. Filerická frakce drobného kameniva a metody pro. Rozbor asfaltových vrstev: obsah pojiva, zrnitost kameniva, mezerovitost kameniva. Minimální odolnost proti působení vody ITSR. Nasákavost a mezerovitost kameniva ❚ Fig.


PROTOKOL O ZKOUŠKÁCH KAMENIVA. Stačí pouze, je-li plynulá zrnitost jen v oboru drobného kameniva. Výchozí předpoklady pro čáry zrnitosti kameniva při použití CRmB …… … ………. Příměs jemných frakcí nesmí být větší než je mezerovitost kameniva. Umělá popílková kameniva.


Vlastnosti vyrobeného kameniva. Kolik mtohoto kameniva uveze nákladní auto o nosnosti tun, jestliže byla zjištěna mezerovitost kameniva. Stáhnout celý tento . Určující vlastnosti pro zařazení kameniva do jednotlivých tříd jsou: nadsítné. U pórovitého kameniva se tedy rozlišují celkem čtyři různé veličiny:.


Protože sypná hmotnost závisí na setřesení látky, bude mezerovitost , na rozdíl od . Směs kameniva s určeným oborem zrnitosti, cementu a vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky