čtvrtek 23. března 2017

Webnode trackid sp 006

Súčastou domu je vlastná dvojgaráž. Pre tento dom sme zvolili valbovú strechu, ktorou sme dosiahli moderný vzhľad a vytvorili ďalší skladový priestor. Studie i projekt byl vyhotoven na přání investorů. Bungalov 9pudorys projekty -bydleni.


Projekt -na- rodinny-dum-krmelin. Vystavba-a-rekonstrukce-rodinnych-domu-ostrava. Půdorys bungalovu s dvojgaráží - rady. Dřevostavba Opál 12 bungalov menší velikosti.


Z boční strany je možno umístit garáž nebo dvojgaráž. Pokud se Vám nějaký bungalov s garáží zalíbí, ale rádi byste projekt upravili, neváhejte nás kontaktovat. Vždy se snažíme našim zákazníkům vyjít maximálně . K bungalovu přiléhá moderní dvojgaráž , která s domem tvoří jeden moderní celek. Zatím žádné naposledy prohlížené projekty. Pasivní bungalov s dvojgaráží v Boru u Tachova.


Další projekty v této kategorii. Objevil se vám bungalov nebo patrový? Tak teď už víte, ke kterému vice inklinujete. Po odborné stránce je to však trošku složitější.


Cena typového projektu ? Prostřednictvím technické místnosti je řešen přechod do dvojgaráže. Tento dům je projektován ze zdiva. Rodinný dům se šikmou střechou o ploše 1m2. Vyberte si od více firem. Veliká variabilita bungalovů.


Ačkoliv jsme vyprojektovali mnoho přízemních domů, takřka nikdy nešlo o totožný projekt. Rodinné domy v projektu jsou: Benjamin - v anglickém stylu, Miami - styl amerických bungalovů , Sydney - bungalov v australském stylu, Tosca - vila v italském . Přízemní nízkoenergetický bungalov do L - Petřkovice. Luxusní bungalov s dvojgaráží. Goldhouse Slovakia Vám ponúka projekty a výstavbu domov s garážou a nízkoenergetických drevodomov na kľúč.


MENU REAL - PROJEKT MAX s. Dom má dvojgaráž a vnútorné prekryté átrium. Malý projekt dodáváme pouze elektronicky a pouze ve zděném provedení. Můžete si zde projekt rodinného domu zakoupit za stejných podmínek jako v sídle. Stavba rodinných domů Orcan Group. Pro více informací ohledně projektu a výstavby: Kontaktujte nás.


PENB a projekt vytápění 10tis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky