středa 29. března 2017

Hliníková lišta na sklo

SKLOMAT – sklo pod kamna. Kotvící lišty pro sklo Počet produktů: 37. Těsnění na sklo T176mm, vrchní kotvení.


Lišta na sklo vysoká (různé barvy) d. Pojezdový profil na sklo vysoký. Barva: bílá, hnědá, buk délka: 2m.

Cena: 6Kč bez DPH. POZOR: na 1bm lišty treba priobjednať 2bm EPDM tesnenia . Popis zboží: Tlouš ka výplnì: mm. Délka profilu: 6m.


Je možno kombinovat s lištou HBarva Fstříbrný elox ! Profil na sklo pre LED pásik, pov. Použitie ako svetelná polica , . Náhradní díly pro rámy eshop. Součástí lišty je plastový montážní plastový pásek pro vsunutí nalepeného LED pásku.

Farba: Buk,biela,hnedá. Produkt Gutta Aluline H profil za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt. Síla skla maximálně 5mm.


Tloušťka uchycovaného skla je 1 - 2mm, do lišt se hodí bezpečnostní kalená a lepená skla VSG ESG. Pak už jednoduše naklapnete krycí lišty v provedení elox nebo alinox a máte hotovo. Objevte naši nabídku LED lišt a profilů pro LED pásky pro sklo a plexi.


Ten se zpravidla k povrchu lepí a hliníková lišta je pro tento účel perfektní. ALU profilu, a proto lze snadno namontovat na ALU profil. Pro vybranou kategorii nejsou žádné soubory. Samolepící lišta na sklo 27mm, která vytváří optické dělení skla. Hliníkový program Lišty na sklo strana 1. Eloxovaná, hladká, stříbrná matná barva.


Doporučujeme nechat si rám nařezat. Okovaná horní lišta zasklívání lodžií IVETA je polotovar připravený pro instalaci na skleněnou tabuli. Povrchová úprava, Hliník. Typ profilu, Vonkajší profil.


Podobné produkty v tejto kategórii: Previous. Vibrační lišta na beton Husqvarna Atlas Copco BV hliníková lišta 6m.

Na námi prodávané typy vibračních lišt na beton značky Atlas Copco provádíme . Sklo je tak tímto profilem, který disponuje gumovými rozpěrami, aby se zabránilo kontaktu sklo -kov, upevněné. Přítlačná lišta a šrouby zůstávají ukryty pod souvislou vnější krycí lištou. Zkoušky vykonané na referenční fasádě x m. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nabídka práce - Obchodní zástupce pro nábytkové doplňky a interiérové sklo.


A - 18I paska hliníková ( nerez).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky