středa 29. března 2017

Kusový koberec 400x500

Kusové koberce - 4x 5cm. Platí pouze pro dopravu po ČR. Díky němu koberec nepíchá, nežmolkuje se a hlavně se velice snadno . Takto velký rozměr kusových koberců skladem v České republice jen tak někdo nemá. Tyto koberce se hodí . Na objednání je možné zajistit i nadrozměr 300x40 nebo 400x5cm. Vysoce kvalitní kusový dětský koberec s moderním designem.


Cca mm ▫ Celková hmotnost:. Detský kusový koberec Prší SRDIEČKA - svetlo šedý. Rozmaznávajte svoje chodidlá a doprajte im príjemný došľap.


Moderní kusový koberec Portofino - 4x 5cm. Jednobarevné koberce z kolekce Portofino jsou ideálním bytovým doplňkem. Luxusní koberec z kolekce POLONIA je utkaný z nejkvalitnější novozélandské vlny, díky čemuž je velmi trvanlivý a příjemný na dotek.


Dětský koberec VESNIČKA - Dětské koberce. Velice moderní kusový koberec z kolekce Drops v červené barvě. Oblečte svoju podlahu do tých najkvalitnejších materiálov.


Různobarevný dětský kusový hrací kulatý koberec Město - průměr 1cm. Klasický koberec z heatsetovaného - tepelne upraveného vlákna. Vlákno má vyššiu pružnosť, je príjemný na dotyk, vnútroštrukturálne . Tento koberec s designem kamene má filcový podkla je vhodný k podlahovému topení a je příjemný na dotek.


Nakupujte výhodně s eMimino. KOBEREC 400x5SERENADE světle hnědá KAŽDÝ ROZMĚR. Koberec kusový Rolling Stones hnědý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky