úterý 21. března 2017

Svařované pletivo chovatelské

Svařované pletivo chovatelské

Oko 7x 5mm, průměr. Použijte chovatelské pletivo přímo na voliéru. Zhotovit voliéru či klec, je pak velice snadné.


Svařované pletivo chovatelské

V této kategorii naleznete nejrůznější chovatelská pletiva , vhodná pro práci s králíky a jinými drobnými . Chovatelské pletivo , svařované pletivo Betafence. K chovatelským (farmářským) pletivům na voliéry, které jsou svařované , dodáváme i svorky, spojky a montážní kleště. Pro ohrazení výběhů, lesních školek a jiných . Naleznete u nás rovněž svařované sítě různé okatosti v mnoha velikostech a výškách.


Postavte s námi výběh i voliéru. Pro vaši realizaci vybírejte vždy pletivo ,. Pletivo na voliéry je pevné svařované pletivo se čtvercovým okem. Vyrábí se v mnoha variantách, lišících se velikostí ok a sílou drátů.


Svařované pletivo chovatelské

Oplocení soukromých nebo firemních objektů. Kvalitní svařované pozinkované sítě jsou vhodné především pro stavbu voliér, šestihranná pozinkovaná a poplastovaná pletiva pak pro chovatele domácích zvířat . Pozinkování provedeno po svařování. Svařované chovatelské pletivo s pozinkovanou úpravou. Pletivo chovatelské svařované ZN – návin role m velikost oka v mm síla drátu v mm výška role v mm role m. Levná pletiva a svařované ploty - velký výběr naleznete online na BauMax.


Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády ČR jsou od odnešního rána uzavřeny všechny prodejny OBI na území České republiky až do odvolání. V této prodejně je možný prodej pleteného pletiva i po metrech ( kromě barevných, svařovaných a lesnických pletiv ). Pro spojení chovatelského pletiva jsou vhodné svorky CASANET, které se připevňují pomocí kleští . Výhodou svařovaných sítí . Slouží k výrobě voliér, klecí, terárií, kotců, králíkáren, atd. Nabízíme i velmi odolné plastové pletivo. Na výstavbu super odolných a pevných plotů je vhodné chovatelské pletivo svařované.


Svařované pletivo chovatelské

Navíc si můžete zvolit velikost . Výška m, role m. Vaše cena: 3Kč . Cena za m, balení m. Králičí chovatelské pletivo PVC i Zn. Různá oka a síla drátů, na stavbu kotců, ochrana stromků před zvěří apod. Nejširší nabídka králičích pletiv s dopravou . Opomenout nesmíme ani pletené sítě tzv. PVC, CHOVATELSKÉ A ŠESTIHRANNÉ, SVAŘOVANÉ PVC A OKRASNÉ. Pletivo pozinkované, OKO 50Xmm, průměr drátu mm, včetně napínacího.


Zahradní svařovaná síť. Prodej plotů a pletiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky