čtvrtek 16. března 2017

Japonske posuvne steny

Rozdělení místností nebo zatemnění oken? Japonské panely obstojí na obou frontách. Luxusní záclonové panely dodají Vašemu interiéru ten správný šmrnc. Látka je upevněna na pojezdu pomocí suchého zipu.


Nabízíme vám kvalitu, výhodnou cenu, spolupráci s návrháři, bezplatné poradenství.

Hodia sa predovšetkým do . Dekorativní a vysoce elegantní prvek zastínění, originální design pro komplexní zastínění bez ohledu na počet oken nebo křídel. Sestavte si u nás japonskou stěnu na míru. Díky jejich elegantnosti a funkci stínění i rozdělení prostoru jsou velmi oblíbeným stíněním do firem i . Pro variabilní rozdělení místností a praktické zastínění interiéru se skvěle uplatní japonské posuvné stěny.


Látkové panely s pojezdem vás okouzlí. Stačí jenom na strop před okna nainstalovat posuvný panel, na ten zavěsit několik překrásných látkových lamel a… je hotovo. Tento efektní systém je vhodný pro pásová okna komerčních objektů, administrativních budov i moderních bytových staveb s velkými .

Sháníte účinné vnitřní stínění, ale zároveň vám záleží na jeho designovém provedení? Tak přesně pro vás jsou japonské posuvné stěny , které jsou tvořené. Na střešní okna ateliérového typu je instalováno ks univerzálních systémů s elektrickým pohonem a dálkovým ovládáním. Jako stínící materián . K výhodám japonských stěn patří zejména vysoká variabilita . JAPONSKÉ POSUVNÉ STĚNY. Cena (s DPH) ‎: ‎1€ japonské posuvné stěny – Karásek.


Vzhledem k enormnímu zvýšení počtu poptávek , . Uvažujete nad zmodernizováním vašeho interiéru? Jedná se o uhlazený doplněk do. Panelové posuvné stěny jsou ideální pro zastínění velkých ploch nebo rozdělení prostor. I přesto se pro svůj moderní vzhled stále více objevují v moderních . Všechny roletky mají své omezení velikosti. Díky této variantě můžeme zastínit jakkoliv velkou plochu.


Design a funkčnost prověřená starými samuraji. Moderní stínící prvek, který zásadně promění váš interiér.

Jde o velice originální zastínění interiéru. Velmi elegantní design . Originální design pro komplexní zastínění bez ohledu na počet oken nebo křídel. Podívejte se na vyměření a montáž japonské posuvné stěny.


Jeden z oblíbených prvků mezi stínícími systémy. Poslouží nejen jako estetické zastínění větších okenních ploch, ale také jako . Použitím japonských. Pracovní doba: Po - Pá: 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky