čtvrtek 16. března 2017

Kinetický písek 5 kg

S kinetickým pískem se velmi snadno modeluje. Kinetický písek je složen z čistého písku. Jen jednou vyzkoušíte a pak už si Vaše ruce řeknou samy. Práce s pískem pomáhá terapeuticky a redukuje stres.


Už jste slyšeli o kinetickém písku? Rádi bychom Vám představili tuto světovou novinku, která má několik .

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Zažijte ten jedinečný zážitek s pískem, který se pohybuje! Hledáte vhodnou relaxační zábavu pro děti i dospělé?


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Je velmi příjemný na dotek, měkký a hebký.

Tajemství pohybu je patentovanou technologií která je ukryta v pojivu, které tvoří směsi. Dekorační barevný písek nezabarvuje vodu a udržuje si svou stálobarevnost. Je schválen pro styk s pitnou vodou a skvěle doplní vzhled akvária.


Přidat do nákupního seznamu. Nabízíme Vám první písek určený k zábavě v interiéru! V sadě najdete kg písku. Písek má jemnou ovocnou vůni.


Každý kilogram písku je balen v samostatném balení. Celý v pohodlném kbelíku s úchytem, aby jste . Send en besked til sælgeren for at spørge om . Pokud se chceš s kinetickým pískem opravdu vyřádit tak tohle kg balení je úplně ideální. Dostupnost: Skladem - ihned k odeslání. Další zboží značky: WABAFun. Rozměry balení: 28x1 5xcm.


I dospělí snadno propadnou jeho kouzlu! Po vyklopení je opět vzdušný, měkký a hebký. Je stále vlhký a lze ho opakovaně použít. Mouldable, sculptable san perfect for building or shaping in the sand tray.


Pisek 5kg Modelína KINETICKY Zázračný tekutý HIT.

Do vyprodání všech položek. Krabici jsem koupila v Hornbachu ( v Ikea byla dražší a moc velká) a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky