pátek 24. března 2017

Lamelove dvere

Lamelove dvere

Zaklapávací hliníkové plakátové lišty , kulatý profil š. Dodáváme vždy v páru, kde jedna z lišt je opatřena háčky pro zavěšení. Zavěšení plakátu zaklapávacími závěsnými lištami. Určené pro upevnění plakátů , výkresů, map, atd. Hliníkové lišty pro uchycení plakátu.


V balení lišty a očka pro uchycení na zeď. Plakátová lišta pro plakáty o síle 1g. Dvě lišty s upínacím mechanismem pro libovolně dlouhé prospekty a letáky. Díky váze spodní lišty je plakát dokonale vypnutý. Se dvěma nastavitelnými očky . Katalogové číslo: AVT-P-PS420.


Vše pro rámování obrazů. Set dvou hliníkových zaklapávacích lišt pro uchycení plakátů. Jsou dodávány v páru. Jednoduchý způsob instalace banneru. Objednejte si je ještě teď!


Lamelove dvere

Lišta k zavěšení plakátů , vyrobená z plastu, výška profilu mm. Kompletní specifikace. Lišty jsou určeny pro snadné a rychlé zavěšení plakátů. Nabízíme plakátové lišty velmi jednoduché, levné plastové nebo elegantní hliníkové. Kvalitativně jsou na špičce kovových rámů prodávaných v ČR.


BannerRail – rychlé a elegantní zavěšení pro Váš banner nebo poster! Lehký papírový banner nebo plakát zaklapnete v horní i spodní části do profilu a díky plastovým . Nástěnný plakátový rám z hliníkových profilů. Můžou vás ve všech případech zaujmout plakátové lišty. Jinou kapitolou jsou tzv.


Lamelove dvere

Click systémy určené pro rychlé zavěšení obvykle papírových dokumentů jako jsou mapy, plakáty , projekty atp. Lišta Top Rail je vhodná pro instalace, kde nejsou obrazy instalovány blízko stěny a jediné vhodné řešení je fixace do stropu. Lze zkrátit na potřebnou délku.


Součástí balení plakátové lišty jsou také háčky k. Závěsné lišty - DIS MEDIA dismedia. Uváděná cena je vždy za sadu obsahující horní a spodní lištu , 2x plastová očko na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky