čtvrtek 16. března 2017

Rekonstrukce bytového jádra ukázky

Ukázky realizovaných zakázek. Bytová jádra , byty, koupelny. Rekonstrukce , kvalitní modernizace v Brně a okolí. Kontaktujte nás s poptávkou! Obrazový průvodce průběhu rekonstrukce.

Názorná ukázka postupu stavebních prací na zakázce rekonstrukce domu, bytu i koupelny od naší společnosti. Hledáte ukázky kvalitně provedených rekonstrukcí domů, bytů a bytových jader? Podívejte se na naše úspěšné rekonstrukce.


Načerpejte inspiraci a až se rozhodnete pro rekonstrukci svého bytového jádra , obraťte se na nás. Upřesněte vyhledávání, abychom vám mohli najít ukázky. Zde jsou ukázky některých našich realizovaných zakázek.


UKÁZKY NAŠICH REKONSTRUKCÍ. DOKONČENÉ REALIZACE A INSPIRACE.

Kompletní rekonstrukce jádra panelákového bytu a kuchyně trvala týdny. Byly provedeny následující úkony: vybourání . Kompletně nová koupelna včetně zařizovacích předmětů, malování, elektroinstalace, nové rozvody vody . Cena rekonstrukce bytového jádra - ukázka. Na ukázku jsme vybrali několik fotografií z našich referencí.


Toto jsou naše ukázky 3D návrhů koupelen – bytových jader: 3dnavrhy. Tyto návrhy přestavby bytového jádra odpovídají skutečnosti, kterou umíme zrealizovat. Můžete se v nich inspirovat při plánování Vaší nové koupelny.


Zajišťujeme vše potřebné pro rekonstrukce, ať už se jedná o rekonstrukci bytu nebo rekonstrukci bytového jádra. Dále děláme práce zednické, obklady, elektro,. Vytvořte z tohoto alba. Byty, interiéry, bytová jádra - rekonstrukce a stavební práce. Statika, posouzení stávajících konstrukcí.


Hygienické místnosti – koupelny a WC. Firma pro mne dělala rekonstrukci bytového jádra (bourání příček, zdění příček, pokládka vinylové podlahy, vybavení koupelny, plynové práce). Pan Gregor nám byl nápomocen již při plánování rekonstrukce koupelny a .

Vybourání bytového jádra , zajímavý obklad koupelny a WC. Zpracování položkového rozpočtu ZDARMA. Možnost grafického návrhu koupelny a wc ZDARMA.


V následující tabulce je ukázka rozpočtu za práci při rekonstrukci bytového jádra s pomocí externích pracovníků. Vaše bytové jádro je zastaralé a tak zvaně na spadnutí? Máme pro Vás řešení: kompletní rekonstrukci. Typ FVybratFFoto ukázky.


Jádro je umístěno mezi mi stěnami do L, které zůstávávají nedotčeny. Ke stavění je přední stěna jádra a příčky mezi .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky