čtvrtek 28. března 2019

Srovnání cen oken

Vnitřní a venkovní parapety řezané na míru. Nabízíme největší výběr a parapety dopravíme až k Vám. Venkovní parapety dodáváme z jakostního kompozitu Al, Mg, Si F 22.


Povrchová úprava je tvořena práškově . K dispozici jsou na výběr interierové parapety z . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů parapet vnitrni.

Nebo zadejte inzerát. Prodám vnitřní okenní parapety z kvalitního. Schody Olomouc, schody Brno. Osobní odběr za 2Kč. Voděvzdorná laminovaná dřevotříska s PVC bočními kryty.


Na výběr máme také velké množství krytek a ostatního příslušenství. Rozdělení parapetů podle použití. Dodávají se v různých šířkách s přizpůsobenými konci.


Pondělí - Pátek 7:- 17:hod.

Z výroby je svážíme vždy v pondělí. Pokud chcete mít parapety. Okno bez parapetu je . Parapety slouží nejen jako ochrana zdiva okenního výklenku, nýbrž jsou výrazným designovým prvkem, který tvoří v obytném prostoru s ostatními jeho prvky . V e-shopu naleznete venkovní parapety pozinkované, hliníkové ohýbané, tažené , poly-mramorové a vnitřní okenní parapety PVC, dřevotřískové a poly- mramorové . Parapety jsou určeny pro vnitřní užití v obytných prostorách a provozech. Okenní parapety koupit o objednat u OBI. Dům a zahrada - Prodam parapety bazar.


Boční krytky - pro vnitřní parapet , plastové, bílé, různé délky. Pro plastové vnitřní parapety v bílé barvě nebo v dekoru mramor. Horizontální a vertikální žaluzie. Stínící techniku nejen prodáváme, ale provádíme i montáž.


Realizujeme montáž vnitřních i venkovních parapetů. Dřevotřískové parapety WERZALIT. Barva: Bílá, Metallic (Aluminium), Mramor Bianco.


Zejména vám doporučujeme parapety rozdělené na vnitřní parapety a venkovní parapety. Nesmíme opomenout kliky a dveřní kování. Plastový komůrkový parapet , včetně 2ks bočních plastových krytek.

VYBERTE SI BARVU a HLOUBKU (vyložení) PARAPETU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky