středa 20. března 2019

Přídavný zámek fab y2t

Zvolte vhodnou bezpečnostní třídu Vybíráme cylindrickou vložku : Pyramida. Zvažte i pořízení přídavného zámku , který nedobytnost dveří samozřejmě zvýší. Hlavní součástí běžných dveřních i visacích zámků je cylindrická vložka. Bezpečnostní vložky zámků FAB a RICHTER, běžné cylindrické vložky FAB, zadlabávací zámky HOBES pro vložky i pro dozické klíče, vrchní přídavné zámky.


D– Vícebodový zámek se zdvojenými závorami (3-bodový) s možností přídavného zámku. Kompatibilní výrobky. Je třeba zjistit umístění zadlabacího zámku vzhledem k tloušťce dveří a. Vložky do přídavných zámků. Zobrazit skladové dostupnosti. Tyto přídavné zámky zabrání případným pachatelům v rychlému vniknutí do chráněného prostoru.


V případě použití bezpečností vložky do dveří jim cestu pěkně . Inzerát přídavný zámek s vložkou na vrata, dveře v okrese Brno-venkov, cena 500Kč, od starehory na Sbazar. Popis: nový nepoužitý LUČNÍK S VLOŽKOU. Standardně dodávaná vložka. Velký výběr Dveřní zámky a dveřní technika naleznete online na OBI.


Richter Bezpečnostní vložka TBEuro Secure s knoflíkem. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Y2T s vložkou nerez FAB. Západkový zámek bez vložky , bez pojistky, DM 7 ocel stříbrná. Dům a zahrada - Pridavny zamek bazar.


Prodám nepoužitý, funkční přídavný zámek na dveře zn. Zámek se montuje na povrch dveří a je určený hlavně na dveře otevírané do chráněného prostoru. Použití cylindrických vložek i pro přídavné zámky umožnilo zjednodušit. Přídavné zadlabací zámky s oboustrannou cylindrickou vložkou. Kód produktu: FABY2T.


Přídavný zámek s vložkou ( standardně ve zlaté povrchové úpravě ). Maximální tloušťka dveří – mm. Přídavný bezpečnostní zámek určený pro vchodové pravé i levé dveře otevírané dovnitř. Vzdálenost cylindrické vložky od . Obrázek je ilustrační.


Povrchová úprava: Skříň zámku – černá. Kryt protiplechu – černý. Odolná proti odvrtání.


Překrytý profil cylindrické vložky je . Cylindrické vložky z velkoskladu MUL-T-LOCK. Při výběru zámkové vložky - což je srdce každého zámku - pro svoje dveře, vrata či.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky