středa 13. března 2019

Pokrývači kladno

Provozujeme tesařství, pokrývačství a klempířství. Odstranit z hledání lokalitu. Komplet střechy na klíč, klempířské, pokrývačské , tesařské práce. Izolace a zateplení . Rodinná firma s dlouholetou tradicí v oblasti střech, pokrývačství a všeho okolo.


Provádíme veškeré tesařské, pokrývačské a klempířské práce a dodáváme . Poptejte u nás více pokrývačství najednou a ušetřete čas a peníze! Provádíme rekonstrukce starých střech, montáže nových střech včetně střešní krytiny a střešních oken. Dále vyrábíme dřevostavby.


V současné době jsme schopni zajistit tesařské, klempířské, pokrývačské práce, montáž střešních oken a. STŘECHY, PODLAHY NEBO KROVY OD RODINNÉ FIRMY MODASY Z KLADNA. Klempířské a pokrývačské práce, izolace - ploché střechy, oplechování střech, průmyslové stavby, haly. Kompletní realizace a rekonstrukce střech - plochých i . Kladno (Středočeský kraj). Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie.


Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Naše firma je na trhu od r. Adresa: Třebichovice 166. Pracovní pozice Pokrývači. Klempířské, tesařské a pokrývačské práce nebo běžná rekonstrukce střechy na. Chcete pomoct se stavbou střechy?


Vybírejte ze seznamu firem, které působí ve vašem městě. Nabízíme stavební, zemní, klempířské a pokrývačské práce. Provedeme klempířské a pokrývačské práce včetně montáže hromosvodů a revizí, vč. Vás na internetových stránkách naší rodinné firmy, . Tesařství a pokrývačství - František Zaťko.


Pokrývači kladno

Pomůžeme vám ji najít. Pokrývači si hravě poradí také se zakázkami zaměřenými na drobné . Stavebnictví Klempířství a pokrývačství. Drobné opravy střech - klempíř, pokrývač , tesař a jiné související práce s nemovitostmi. You can now request a quote from this business directly from Yelp. Realizace střech - pokrývačské , klempířské a tesařské práce.


Instalace voda, topení, plyn . Komplexní klempířské a pokrývačské práce zahrnují pokládku střech, opravy a rekonstrukce střech, výměny střešních krytin, hydroizolace a zateplení, instalace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky