čtvrtek 28. března 2019

Lindab mega cena

Vaše hodnotenie: Doprava zdarma Dodanie do dní. MJ cena za užitočnú . Tato střešní krytina se hodí na všechny typy budov se sklonem střechy od 14°. Pro krytinu Mega je typický atraktivní románský styl s výškou vlny mm. Kontaktujte nás pro více . Predstavenie malo formátovej strešnej krytiny Goodlock.


Do zoznamu želaní Porovnať produkt. V této kategorii nejsou žádné produkty. Provozovatel webu: SKÁCEL HRANICE, s. Ponúka atraktívny románsky štýl. V ponuke sú povrchové úpravy a farebných . Cenníková cena S DPH:.


Dostupnosť: K dodání do dní. MEGA Classic 5mm - CRV. Střešní krytina Mega od firmy LINDAB je vyrobena z ocelového plechu s barevnou povrchovou úpravou. DPH ( ): 24Kč.


Lehká střešní krytina profilovaná do tvaru románských skládaných tašek. Leading solutions for. Global mega trends supports growth. V barvě HNE CICE, TMCE….


Je profilovaná do tvaru klasických skladaných škrídeľ a dáva streche dokonalý vzhľad. Výška vlny mm pro vyšší pevnost a tuhost krytiny. Atraktivní románský styl, příznivá cena. V provedení polyester a polyester mat. Lindab Ideal, Mega a Topline s. Informácie o výrobku, Zapamätať.


Krytina, Cena krytiny, Cena lemování, spojovacího materiálu, Celkem, Záruka (let) . LPA-tašková tabule Topline. Při napojení tabulí nad sebou . Veľkoformátové (Maxima, Mega , Profil, LPA). Maloformátové (Goodlock). Vá strešná krytina lindab rova mega lindab rova Goodlock. Výhody: – Široká farebná škála – možnosti štruktúry povrchu – lesklý a matný – nízka cena – záruka . Vyhledáno - cena - ve všech sekcích portálu eStřechy.


Top roofing materials at low prices from a leading online roofing merchant.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky