pátek 29. března 2019

Jídlonosič banquet

HOLZMA lot of Lamella for panel saw, approx. Nitriansky kraj, Predám sedačky predné a zadné na Skodu 110r! Naša továreň ponúka hromadné prispôsobené PVC slatwall panel vyrobený v Číne s nízkou.


Viac drážkový dizajn, vhodný na vystavenie a vystavenie tovaru. Obchodné zariadenie- Predaj - Predám obchodný nábytok zostavený : - 6x drážkový panel - 4x policový systém - 2x skrinka - 2x .

Programovatelná LED reklama - světelný panel s Wi-Fi komunikací NOVÁ. Prodám drážkové panely ( komplet s vnitřními lištami ) rozměr desky Výška 2x. Fotovoltaické panely 120W - nové Prodám nový solární fotovoltaický panel amorfní 120W.


BAZAR, združený panel pristrojovky na Zetor, 3. Falcované škridle, strešný panel R. Multicontroller, ovládací panel funkcií ICP, . Bazár pre predam regal drazkovy panel obchodne zariadenia nájdete u nás na Inzercia.

Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Bezplatné inzeráty pre všetky druhy tovarov a služieb (predaj, kúpa, výmena), . List inzerátů Galerie 1-inzerátů z Cena. Nové inzeráty e-mailem. Nábytek - Drazkov panel bazar. Predám malý drážkový panel sivej farby, rozmer: x cm.


Skupina slúži výhradne na súkromný nákup – predaj – aukciu – darovanie! Drážkovaný panel biely LDTD m². Predám nové 2x Trekingové palice NORDIC WALKING.


Ponúkam na predaj zariadenie do predajne. Nabízím k prodeji drážkový panel bílé barvy. Plus4x závěsný vodopád kolíčků, chrom.


Frézky na kov sú určené na obrábanie ocele, . Zadný panel dierovaný 125x40cm. Sila oceľového plechu 5mm.

Dostupnosť: Na sklade. Rezanie drážok pre elektro a vodoinštaláciu do betónu a tehly. Typy doporučených drážok pre ohyb.


Popis: Vysoko výkonná drážkovacia fréza sa hodí pre efektívne a bezpečné rezanie drážok a kanálov v murive alebo betónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky