středa 7. března 2018

Plastová deska 5mm

Plastová deska GUTTA. Golem Reklama golemreklama. Pěněné pvc desky jsou všestranně použitelné, flexibilní a pevné, s nízkou hmotností… Mají ideální použití v reklamě a stavebnictví.


Polystyrene sheets big mm Kód: PMO529. B bílá (ks) - Tuto bílou plastovou desku lze využít při realizaci celé řady tvůrčích projektů. Desku lze snadno řezat, ohýbat a . Polyvinylchloridová deska Hobbycolor mm.


Polykarbonát o tloušťce - mm bez ochranné UV vrstvy vhodný pro použití v interiéru. Dále vrstvíte v pořadí: akrylátová deska, papír, tenká kovová šablona. Solo Shim, plastová deska Solo Adapter, akrylátová deska, šablona vyřezávacím nožem. Memory Box), která má tloušťku mm a rozměr shodný s . Naše cena bez DPH : 1,Kč (EUR). Kč), mm (20Kč), mm (28Kč), mm (37 Kč), mm (57Kč), mm (76Kč), mm (91Kč).


Neprůhledný plošný element pro kryty, dělící stěny a dveře. Tvrzený celulózový laminát. Rozteč drážek 5mm. Drážky jsou orientovány podélně. Rozměry desky 150x300mm.


Detailní popis produktu. Kompaktní ploché gumové těsnící desky z pryže . Knauf TOPAS 1sádrokartonová deska s vysokou tuhostí jádra tl. Polypropylenová konstrukční deska vhodná na domácí použití.


Z konstrukčních desek lze. PVC vrstva tmavě šedá. Kappa deska s UV potiskem 5mm. Cena bez DPH: 1Kč. ABS deska , bílá, 5mm.


Krick Deska kouřové plexi 1. Killerbody tabule lexanu Carbon 203x305x0. Doska Guttagliss Hobbycolor je ľahká, stabilná a univerzálne použiteľná plastová doska v atraktívnej farbe. Je tvarovateľná a veľmi ľahko obrábateľná. Laminátová trubička 4x2.


Sklotextitová deska 34x61cm 5mm. Srovnejte ceny produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky