pátek 16. března 2018

Komínová hlavice dragon

Je odolná vůči vlhkosti, což umožňuje suchý i mokrý provoz spotřebičů. Profesionální hlavice Rotowent Dragon se zateplením je jistě precizním doplňkem Vaší střešní ventilace nebo. Hledáte dragon hlavice kominova ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Tato hlavice má extrémně vysokou odolnost proti vlivům komínových zplodin.

Zabrání též sněhu a dešti, aby vnikal do komínového průduchu. Komínové hlavice účinně zvýší tak komína a zamezí zpětným tahům. Možnost odklápění pro snadný přístup do komína i po namontování hlavice. Komíny a komínové systémy se zárukou let! Nerezové komíny a keramické komíny obsahují pouze certifikované komponenty vysoké kvality.


Samostatná hlavice určená pro zasunutí do komínové vložky. Slouží k navýšení tahu komínu, zamezení zpětného.

Atraktivní komínová hlavice DRAGON se umisťuje na vyústění kotlů a krbů na dřevo a tuhá paliva. Výrobky značky: LOMANCO. Dragon - komínová rotační hlavice s vysokou odolností proti vlivům počasí. Komínová čtvercová hlavice Dragon se vzduchem chlazenými . Funkce komínových hlavic je zřejmá na první pohled. Chrání průduchy před.


Křídlo hlavice Dragon se natáčí podle směru větru a uvnitř se vytváří podtlak. Každý kousek z řady komínové hlavice se pyšní vychytanými detaily a. Nová komínová hlavice Dragon je unikátní svým tvarem a uložením ložiska. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Hlavní výhodou je, že . Komínový nástavec se základnou 200mm Rotowent DRAGON - varianta se čtvercovou základnou je určena pro osazení na plochou komínovou hlavu bez . Pro lepší odtah spalin a zvýšení tahu komína je určitě vhodné využít i hlavici Rotowent Dragon , která je nejen designovýn unikátem, ale také. Unikátní hlavice označovaná jako Rotowent Dragon nabízí poměrně nevídané.


Zpestřete si svoje střechy a komínová potrubí pouze kvalitními doplňky. Popis: Komínový nástavec Rotowent Dragon dynamicky využívá sílu větru k navýšení komínového tahu.

Zabraňuje zpětnému tahu spalin a chrání komín před. Zatýká vám do komínu, potřebujete stříšku na komín ? Natáčecí komínové hlavice jsou určené pro odvod spalin všech typů paliv . Všechny hlavice typu Dragon jsou ideální pro konce kouřových vedení . Typ ROTOVENT rotovent.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky