středa 28. března 2018

Slane dorty cena

Fotografická předloha slouží pro inspiraci k objednávce. V případě požadovaných vzhledových či chuťových úprav specifikujte tyto do pole pro poznámku. Malý dárek k narozeninám? Poděkování rodičům za hlídání psa?


Vyberte si typ a styl a. Já potřebuji ale něco opravdu speciálního!

Něco přímo ušité na míru! Pro nás je to výzva a (téměř) vše splníme. Slané a aspikové dorty. Dort slaný kulatý s česnekovou nebo sýrovou pomazánkou.


Pro zvláštní příležitosti těm, kteří si na sladké nepotrpí nabízíme naše skvělé slané dorty. Základní variace naší nabídky slaných dortů. Sýrové, masové a slané dorty.


Cena 28-Kč bez DPH je za kilo dortu.

Průměrný dort - kg. Lze vytvořit tvary dle přání zakazníků, vhodný jako dárek. Běžná s DPH: 69Kč.


Cukrárna Amarilis je zaměřena na cukrářskou výrobu, dorty na zakázku, dezerty a koláče. Ceník orientační: DORT HRANATÝ STŘEDNÍ (X cm) cena od 8Kč DORT HRANATÝ. Náš poslední výrobek - slaný dort jako cena do tomboly na zahrádkářský ples v Pístech. Image may contain: food. Naše slané dorty jsou připravovány z kvalitních surovin a jsou vždy skvělým překvapením na Vašem stole nebo stole obdarovaného oslavence.


Chlebový dort, menší,. Aspikový dort, menší,. Popis: Ráda vyrobím slané dorty , cena za 1kg cca 590kč. NOVĚ - NABÍZÍME KLASICKÉ, SPECIÁLNÍ A SVATEBNÍ DORTY. Uvedené ceny jsou vč.


Název, Popis, Hmotnost, Množství, Cena. Obložená mísa ŠVÉDSKÁ, velká, Svým obsahem bohatě obložená mísa, připravená . Obal: plastový podnos, krabice. Este rico lomo mechado en salsa de tamarindo es perfecto para la cena de navidad o.

Nejste na sladké a chcete tak trochu jiný dort? Vyzkoušejte ten SLANÝ. I na něm si výborně pochutnáte.


Je to skládaný dort z pečiva a . Suroviny používám dle Vašeho přání (salámy, sýry, pomázanky, zeleninu). Dorty se skládají z toustových chlebu a pomazánek dle chuti a přání zákazníka tvar a. Cena se odvíjí podle složení zboží a ceny při nákupu) .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky