středa 14. března 2018

Venkovní parapety pozinkované

Venkovní pozinkované parapety nos mm. Svými vlastnostmi předčí ohýbaný hliníkový parapet, hlavně co . Pozinkovaný parapet se . Montáž je stejná jako u hliníkových parapetů. Povrch pozinkovaného parapetu . Vám známo, naším cílem je nabídnout Vám co nejširší sortiment parapetů.

Válcovaný pozinkovaný plech mm oboustraně práškově lakovaný. Základní síla (tloušťka) materiálu pozinkovaných lakovaných plechů na parapety je tl. Okenní parapet z pozinkovaného plechu je cenově nejvýhodnější variantou parapetu pro venkovní použití. Stačí zadat požadovanou délku parapetu. Parapet vyrobíme na . Zjistěte, jak vybrat ty pravé parapety do exteriéru pro vaše okna.


Vyznačují se především . Patří mezi nejlevnější variantu venkovních parapetů.

Ve srovnání s ohýbaným hliníkem mají vyšší tuhost a díky povrchové . Výhodou je vyšší tuhost při srovnání s ohýbaným hliníkem. VENKOVNÍ PARAPETY POZINKOVANÉ (tl.75-mm). Jedná se o levnou variantu venkovních parapetů. Brně vyrábí na míru venkovní parapety hliníkové tažené a ohýbané, ocelové pozinkované nebo polymramorové parapety . Nabídka vnitřních i venkovních parapetů.


Vnitřní parapety jsou vyrobeny z dřevotřískových desek a. V tloušťce mm jsou nejlevnější variantou venkovních parapetů. V případě požadavku provedeme zaměření a montáž parapetů na místě samém. Hliníkové a pozinkované venkovní parapety s vysokou kvalitou a příznivou . UPOZORNĚNÍ: U eloxovaných venkovních parapetů je přípustná barevná. Druhou vhodnou (a levnější) variantou jsou parapety pozinkované.


Proto by měl s rezervou. Nejlevnější parapet - pozinkovaný - kvalitní povrchová uprava Polyestr - možno nastřikat na barvy RAL - pevný material - šíroká škala . Možnost nástřiku v jakékoliv barvě RAL. Okenní venkovní parapety hliníkové, tažené i ohýbané.


Díky bohatému výběru dekorů a barev snadno sladíte vzhled.

Jsou nejlevnější variantou venkovních parapetů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky