středa 7. března 2018

Dveřní tabulky

Dveřní tabulky

Do dveřních tabulek lze zasouvat či vkládat papírové výtisky, gravírované pásky z umělé hmoty anebo kovové pásky s natištěnými informacemi. Například dveřní tabulky , štítky, piktogramy jmenovky, cedule, cedulky na dveře a komplexní systémy INDOOR si vyžadují rozdílné výrobní technologie jako je . S informačními a dveřními tabulkami budete mít jistotu, že si vaše dveře nikdo nesplete. Moderní designové info a dveřní tabulky bezpečně označí každé dveře. MOŽNOST VOLBY STŘÍBRNÉ NEBO ZLATÉ PROVEDENÍ. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Dveřní tabulky

Tabulky s připevněním na zeď vedle dveří pro umístění jmenovky a informací. Rám je vyroben z hliníku a pevného plastu. Informační štítek chrání antireflexní UV . Hliníkové dveřní tabulky Module Plus Indoor. Reprezentativní celohliníkový informační systém dveřních tabulek SlimSlatz vhodný pro orientační značení v . Systém Slim Slide v kombinaci s tabulkou Standar nebo Slide je jednoduchý elegantní systém, který se skládá z profilu z eloxovaného hliníku, je. Info tabulky na dveře a zeď nabízí eshop firmy COPY SERVIS spol.


Elegantní vzhle snadno vyměnitelný . Cedulky ke dveřím AluPlate – orientační systém. Samolepící kapsa Tarifold. Dveřní tabulky AluPlate. Určené pro vnitřní použití. Tabulku lze upevnit šrouby na zeď nebo lepícími polštářky na dveře.


Photo door plates are a good idea for a gift when entering into a new apartment or buying a new home, or for the apartment door. Snadno a jednoduše… 3Kč. Vhodné pro elegantní označení kanceláří nebo jiných prostorů. Vložená cedulka je chráněna . Prodejna Brno: Druhý pracovní den od . Nejsou potřeba špendlíky ani magnety.


Katalogové číslo: AVT-P- . Velmi snadno lze odklopit přední kryt a vyměnit jmenovku, rozměr (mm): 4x . Náhradní krycí antireflexní fólie do dveřní tabulky ACS. Fólie je určena do ACS profilu o rozměrech 1x mm, samotný rozměr fólie je 1x mm. Objednejte si nyní výhodně . Skleněná dveřní cedulka vyrobená z oděruvzdorného tvrzeného skla.


Dveřní tabulky

Jednoduchá výměna motivu mezi skla o síle mm. Levné informační tabulky - velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky