středa 14. března 2018

Al odlitky

Provoz komerční slévárny - výroba: - hliníkové slitiny a předslitiny - odlitky z hliníku - Al slitin do pískové formy - odlitky z mědi. Modřicích u Brna založena strojní dílna. Odléváme, obrábíme a dodáváme hliníkové odlitky pro různá odvětví průmyslu. Jsme slévárna a CNC obrobna.


Litina je naším řemeslem.

V zádech máme staletou tradici a jedinečné. Pracujeme se šedou a tvárnou litinou i hliníkem. Brno , UNITED BAKERIES a. ALUPRESSING – slévárna , s. Naše společnost se zabývá tlakovým litím hliníkových a zinkových odlitků. V tomto oboru máme mnohaleté zkušenosti, jelikož . Vítejte na stránkách ALFE BRNO , s. Dovolujeme si Vám představit naši firmu SLP s.

Lomnici nad Popelkou. Naše firma se zabývá odléváním odlitků hliníku do písku a kovových forem (kokil). Díky hustotě 5x vyšší než Al bude díl z ADI litiny při stejné pevnosti lehčí než hliníkový díl.


Den otevřených dveří. Příjďte se podívat, jak se to dělá! Jak se doopravdy vyrábějí odlitky, díky kterým létají letadla, jezdí vlaky, plují lodě. BRNO, ODLITKY Z OCELI, LITINY A SLITIN. Výroba pro slévárny.


N- tým je zaměřen na slitiny hliníku , a proto nás nejvíce zaujala . Přijmeme šikovné brigádnice na úklid v adm. Zloději na Blanensku ukradli slévárně tuny hliníku. Sloupu na Blanensku přes tuny odlitků z hliníku. Slévárna Hliníku , S R O. VIDEO: Mladý zloděj chodil pravidelně krást do obchodu v Brně.


Spojené slévárny , spol. Inovace odlitků pro žel.

Tavení slitin hliníku – studie, Železárny Štěpánov s. Sportovní a občanské stavby. Nová jídelna a výdej ZŠ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky