úterý 30. ledna 2018

Husté pletivo

NEZVÁRANÉ skutočne INÉ. To najlepšie z hliníka. Sekční garážová vrata nabízí jedno z nejlepších řešení k uzavření garážového vstupu.


U tohoto typu vrat se dokonale podařily skloubit ty nejlepší užitkové . Tyčky: černá a tmavě šedá s . Výstavba plotu, oplocení a plotové výplně.

Ako plotová výplň sa dajú použiť prakticky všetky terasové a fasádne dosky Timbermax. Aby bola zabezpečená dlhoročná trvanlivosť plotu a brány ako celku, . Materiál smrek tzv parketový vzor. Hlavní stránka Produkty Kovové ploty a brány RD Dolní Břežany - posuvná brána , branka, plotové výplně. Informace o barvách najdete na stránce barevné provedení oplocení.


Barevné provedení posuvných bran STYL. Technické informace o plotových výplních STYL. Ceník pro kovové a kované plotové výplně.

Vytiskněte si náš ceník pro posuvné brány (montego-cenik-kovoveho-oploceni-posuvne- brany.pdf: MB). Brány a branky z tahokovu PERFO LINEA (4) Výplně ze svařovaného pletiva . Sú to hlavne výplne oplotenia, brán a zábradlí, fasádne prvky, podhľady, balkónové výplne , zásteny, slnolamy, výplne schodiskových stupníc a pochôdznych . Dále máme k dispozici různé hliníkové plotové dílce, hliníkové plotové profily, vjezdové brány , vjezdové brány posuvné, nabízíme také výplně pergol a hliníkové . S mezerami ve výplni působí velmi vzdušně a moderně, plot lze vyrobit zcela neprůhledný. Máte záujem o ploty a plotové výplne ? Ponúkame vám kompletnú realizáciu vrátane výplní – od poradenstva a návrhu až po konečnú. Vyrábíme a montujeme plotová pole, plastové výplně a výplně teras, zábradlí, bran a branek dle požadavků.


Provádíme úpravy hlav profilů. Vjezdová brána nesená je tvořena jedním nebo dvěma křídly. Pohyb křídla zajišťují pojezdové rolny ukotvené na betonovém . Bránou a plotem ve spojení s tahokovem lze podtrhnout moderní vzhled jakékoliv stavby,. Ploty brany z tahokovu. Brány , ploty, pohony - dodávka, výroba, montáž.


Typy výplní bran a plotů. Levné hotové brány různých rozměrů, pro rychlou stavbu plotu. Zahradní i vjezdové brány na míru, prodej branek do .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky