úterý 23. ledna 2018

Dům ze slámy na klíč

Izolace slaměnými balíky. Garantujeme nízký prostup tepla v souladu s energetickým výpočtem. Vše pro stavbu vašeho slaměného domu v nízkoenergetické a pasivním standardu.


Cena na klíč je kolem. Slaměný dům střední velikosti: Střední rodinný venkovský dům o . Spolupracujeme s firmou Haloo - Alter - Native.

Není to jen takový brloh? A je to opravdu levnější a šetrné k přírodě? Manželé Melounovi z Brloha postavili takový dům v . Podle konstrukce můžeme rozdělit slaměné stavby do kategorií: 1. Svislé zatížení je zde přenášeno přímo slámou. Vše je totiž třeba přizpůsobit tomu, že dům bude izolovaný slámou. Mohlo by vás zajímat: Dřevostavby do milionů – menší bungalov na klíč.


Opravdu PŘÍRODNÍ dům si postavili ze dřeva, hlíny a SLÁMY.

Nejdůležitějším materiálem pro stavbu našeho domu byla sláma. Dům ze slámy si postavil vlastníma rukama. Za kolik se dá postavit slaměný dům ? Můžeš přiblížit cenu stavby svépomocí a cenu stavby na klíč ? Slámu je tak možné použít jako tepelnou izolaci a balíky ke stavbě výplňových stěn.


V Domě v Dětřichovci je sláma v podlaze, stěnách i ve střeše. SLAMĚNÉ DOMY NA KLÍČ. ZDRAVÉ BYDLENÍ BEZ STAROSTÍ. Lokální přírodní materiály - dřevo, slámu a hlínu - umíme proměnit ve zdravé . Se svým týmem vám uděláme architektonickou studii, vyřídíme stavební povolení a na klíč postavíme celý dům.


Pokud chcete stavět svépomocí, poradím vám . Seznam slaměných domů. Trubín, Středočeský kraj. Naše původní představa byla, že si na klíč necháme postavit.


Dům byl navržen a původně stavěn metodou nosné slámy – sláma tedy ve . Dům se totiž staví z balíků slámy , které se vkládají do dřevěné konstrukce, stavba tedy roste rychle. Stačí pozvat pár kamarádů, známých nebo rodinu a montáž slaměných balíků na celý slaměný dům může trvat jenom 2.

Dům je postaven s maximálním využitím přírodních materiálů: dřevo, sláma , hlína. Stručný popis námi provedených prací: Na vybetonovanou . Balíky slámy při stavbě domu byly použity již před 4lety v Německu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky