čtvrtek 25. ledna 2018

Gumové podlahy do posilovny

Vyberte si z širokého sortimentu sportovních gumových podlah pro fitness , posilovny , crossfit centra optimální podlahu. Různé tloušťky i provedení, podlahy. Určené sú v športových sálach, zimných štadiónoch, fitness centrách, ale aj na detských ihriskách,.


Táto gumová podlaha je pevnou podlahou v puzzle preved. Povrchy pre fitness Pre fitness centrá vyrábame špeciálne tvrdené gumové rohože.

Od klasických palubových parket, používaných především v tělocvičnách, přes gumové podlahy až po beton v kombinaci s kobercem či jinou . Vaší posilovně , měli byste vyčlenit část investice do kvalitní gumové podlahy. Dodáváme celosvětově známé podlahy značky PAVIGYM, SBR role . Tlumí pády činek, slouží jako dobrá . Modulární gumové podlahy jsou moderní podlahové systémy. VAŠE FITNESS VYBAVÍME OD PODLAHY. Gumové podlahy - SPORTEC.


Pavigym jsou ideálním řešením pro fitness centra.

Podlahy v telocvičniach, fitness centrách, ale aj domácich posilňovniach. Všetky produkty sú vyrábané špeciálnymi procesmi šetrnými k životnému prostrediu využívajúc z recyklované gumové materiály. Sportec povrchové krytiny . Prvotřídní gumová podlaha do posilovny za tu nejlepší možnou cenu. Pro ještě větší odolnost a pro luxusní vzhled jsme přidali do gumové podlahy barevnou . Ochráňte klientov, podlahy a svoje vybavenie!


Fitness podlaha poskytne dokonalé prostredie pre funkčné tréningy. Podlahy ve fitness centrech a posilovnách jsou vystaveny velké zátěži a jejich podlaha musí tedy být odolná proti poškození, protiskluzová a tlumící hluku. Dodáváme kvalitní povrchy do fitness center jako jsou rolony nebo gumové puzzle.


Pryžové povrchy vyvíjené pro podlahy fitness center jsou dimenzované na . Nástenné a rohové ochranné profily NBR, gumové , gumené. Podlahy pre fitness a domáce posilňovne sú vystavené nárazom činiek a iného športového. V našej ponuke nájdete skladacie, mobilné podlahy pre fitnes a domáce posilňovne, . Penová puzzle podlaha - fitness podlaha.


Vyrábí se z granulátu . Nabízím gumovou podlahu typu puzzle. Výber správnej podlahy netreba podceniť, je dôležitý z viacerých hľadísk.

Pri pohybových aktivitách ako aerobik, rytmické cvičenia, pilates, jóga a pod. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Hledáte gumová podlaha do posilovny ? Nasákavosť materiálu je . Naša Fitness gumová podlaha je vhodná rovnako do malých súkromných posilňovní ako aj do väčších cvičebných centier. Rozmery: 100x100x2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky