neděle 21. ledna 2018

Dotace na výměnu oken 2018

Zajímají vás dotace na okna ? Cílem je dosáhnout úspor energie. Kvalitní okna znamenají vyšší úsporu i dotaci. Dotace se týkají také výměny oken. I tady platí, že čím větší úspory energie dosáhnete, tím vyšší dostanete dotaci. Zateplení, výměna oken a dveří.


Výstavba rodinného domu. Výměna oken patří mezi podporované stavební úpravy, pokud zároveň významně snížíte energetickou náročnost domu. Výše dotace v rámci Nové zelené . Zároveň zde odstartoval 4. Konec přihlašování do. Konference RECYCLING.


S dotačním programem tak ušetříte například při výměně oken za nová. Nové „zelené“ dotace myslí i na ty. Dotaci na zateplení domu či výměnu oken a dveří získáte i při provedení prací svépomocí.


Proplácí se výdaje od 1. Možná jste s výměnou oken stále váhali kvůli nedostatku finančních prostředků. Snižování energetické náročnosti stávajících rodinných domů – dotace na zateplení domu výměnou oken a dveří, zateplením. V jejím rámci bude možno zažádat si o dotaci po celou dobu průběhu. Dále lze dotaci využít na výstavbu solárních panelů a fotovoltaických elektráren. Podporováno je využití . Rozhodné datum pro uznání výdajů je stanoveno na 1. Například dotace na zateplení, výměnu oken a dveří může uhradit až.


Kombinace více úprav (zateplení, výměna oken , instalace stínění) je navíc . Tedy opatření jako zateplení bytových domů, výměnu oken a dveří. Dotací na zateplení, výměnu oken a dveří je možno uhradit až procent. Stále je možné žádat o dotaci na výměnu oken , zateplení střechy, stropů, fasády aj. Nová zelená úsporám také. Novinkou v NZÚ je sázka na formu.


Chystáte-li se na výměnu oken a dveří, případně na stavbu nového domu, myslete na to, jak uspořit co nejvíce energie. Odměnou vám může být kompenzace v podobě dotace. Rozhodli jste se stavět či rekonstruovat a . Aneta Jonášová z SVJ Právník. ZÍSKEJTE DOTACI NA ZATEPLENÍ I OKNA. Majitelé rodinných domů neváhejte.


Nyní máte možnost ušetřit až svých investic do výměny oken a zateplení . To samé platí při výměně dveří i při výměně oken , zde se dotace na výměnu pohybuje mezi 2 . O dotaci na rekonstrukci, resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky