středa 31. ledna 2018

Biely strk cena

Farebný štrk Rýn mm - 16. DPH plus náklady na doručenie. Objednať online a nechať si doručiť. Rosso Verona - dekoračný štrk.


Plošná výťažnosť okrasných štrkov Frakcia - ᴓ. Dekoračné okrúhliaky,riečny. Farba: snehovo - biela (žiarivá biela). Okrasný štrk sa využíva najmä pri výstavbe skaliek, tvorbe záhonov, zásype spevnených plôch v záhrade,. Uvedené ceny platia na predajni Tesárske Mlyňany.


VÁPENEC PINK OKRUHLIAK. MRAMOR (čierno- biely ). Cenník štrkov a pieskov z kremenca. Aqua nova pokrýva vysoko kvalitnou živicou k dispozícii široká škála farieb. Zrnitosť 4-8mm - Netoxický - neprevárať, živica sa . Na tento produkt sa nevzťahuje doprava grátis, cena dopravy bude dohodnutá individuálne!


Triedený akvarijný štrk biely. Cena s DPH: - 2€. Marty Štrk strieborný hobby line 2g (x). Počet produktov v kategórii: 9. Podkladová textília vhodná ako podklad pod mulčovačiu kôru, alebo štrk Predaj v násobku - tich metrov CENA.


Praná mramorová drvina s ružovými a bielymi zrnami. Technické vlastnosti balenie rastlín cena zahŕňa vyloženie u koncového . DRVENÉ KAMENIVO (makadam). Ceny sú uvedené s DPH. Priemer: 1-, 3-cm.


Mramor štrk ( biely ). Thasos sneh biely štrk štrk 5kg 1-2cm. Aquael Štrk biely dolomit 2-4mm 2kg. Prírodný a bezpečný substrát pre všetky druhy sladkovodných akvárií.


Ako zistím koľko substrátu potrebujem? Najdrobnejší okrasný štrk sa využíva na obsypanie izbových rastlín, do kvetináčov, do akvárií. Väčšie frakcie možno využiť ako dekoráciu v okrasnej záhrade pri .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky