pátek 26. ledna 2018

Hotel filippi ždírec nad doubravou

REZERVACE BOWLINGu na tel. Nabídka: ubytovaní, restaurace, BOWLING. Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! Zdirec nad Doubravkou. Barová restaurace má pivní zahrádku.


Můžete využít příjemné ubytování a . Hotel Penzion Filippi. V souvislosti s nařízením vlády objekt patrně buď přerušil nebo omezil poskytování služeb. Informujte se o aktuální situaci u . Book the HOTEL FILIPPI in Ždírec nad Doubravou book now at HOTEL INFO and save! Restaurace hotelu Filippi v Ždírci nad Dobravou už se těší na vaši návštěvu. Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!


Bezbariérový přístup . National dishes and local beers such as . The bar-restaurant has a beer . Rodinný hotel s vlastní restaurací nabízí ubytování se stravováním. Die Bar mit Restaurant verfügt über einen Biergarten. Najděte firmy a služby ve svém okolí. AccommodationWhere to sleep in Ždírec nad Doubravou. Je zde restaurace s barem, která má pivní zahrádku.


Het bar-restaurant heeft een biertuin. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Ubytování v hotelu Motorest Nove Ransko, Ždírec nad Doubravou vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. Get the latest business insights from . Nádražní 6 Ždírec nad Doubravou.


Rychtář 11°, Černá Hora 12° Kamelot, Vysoký Chlumec 11° Chlumecký Vít. Check hotels near Ždírec nad Doubravou. Kontakty firmy Jiřina Filippi , Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění. Obiekt oferuje wiele.


Městečko Ždírec nad Doubravou najdeme ve vstupní bráně do chráněné krajinné oblasti. Zahájení provozování dne: 21.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky