pondělí 28. srpna 2017

Vysokotlaké stříkací zařízení půjčovna

Kompresory, stříkací pistole, malířská technika. Vysokotlaké stříkací zařízení. Půjčujeme vysokotlaká zařízení s elektrickým, pneumatickým nebo hydraulická s benzíno-elektrickým pohonem.


Dále si můžete zapůjčit zařízení. STORCH Airless ST 5– vysokotlaké stříkací zařízení. Zpracovávatelné materiály. Vodou ředitelné, rozpouštědlové barvy a laky, interiérové a fasádní barvy.


Půjčovna Malování a lakování. Membránový vysokotlaký malířský stroj pro veškeré vnitřní malířské a lakýrnické . Stříkací zařízení AIRLESS - membránové. Specializovaná půjčovna stříkací techniky - nejširší výběr modelů za nejlepší ceny.


Vysokotlaké stříkací zařízení půjčovna

Pro potřeby vysokých nároků máme v nabídce ucelenou řadu zařízení pro aplikaci vysokotlakých technologií. Jakou stříkací techniku nabízíme? Filozofie vysokotlakého nanášení spočívá v dopravě . Vhodné pro malování (uvnitř i venku) obytných i malých komerčních budov. Tento postřikovač je vhodný prakticky pro všechny interiérové barvy. Zapůjčíme Vám kvalitní stříkací zařízení za rozumnou cenu.


Výhodně na víkend (pá – po do hod.) ‎: ‎2. Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Veškeré položky půjčovny používám pro vlastní potřebu, proto jsou vždy čisté,. Systém HEA (High Efficiency Airless) je revoluční technologická . V těchto případech Vám pomůže naše specializovaná půjčovna stříkací a aplikační techniky.


Nabízíme k pronájmu různé modely zařízení pro aplikace . WAGNER Power Painter Extra HEA je kompaktní vysokotlaké (airless) stříkací zařízení pro rovnoměrný, rychlý a komfortní nástřik povrchů s plynulou regulací . PŮJČOVNA NÁŘADÍ PRAHA, ZAHRADNÍ TECHNIKA, STAVEBNÍ STROJE. Stroj stříkací - malba GRACO ULTRA MAX II 695. Zařízení Ultra Max II 6s bezkartáčovým stejnosměrným motorem o výkonu koňských sil nabízí. Lakovací technika pro truhláře. Příslušenství, náhradní dílly.


Díky velkému objemu vzdušníku je kompresor dále vhodný na ofukování, pro připojení mycí pistole, stříkací pistole, pískovací trysky apod. Pístový vysokotlaký malířský stroj pro veškeré vnitřní malířské a lakýrnické práce, zpracování vodou ředitelných malířských barev, ale i široké škály . OBSLUHA A PROVOZ ELEKTRICKÉHO STŘÍKACÍHO ZAŘÍZENÍ GRACO. Stroj je vybaven ruční stříkací pistolí Easy Press s rukojetí Softgrip.


Vaše blízká půjčovna strojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky