čtvrtek 17. srpna 2017

Plastová deska 1mm

Plastová deska 1mm

Jedno nebo dvoukřídlé brány jsou vhodné pro uzavírání vjezdů se šikmým terénem. Ovládání bran je možné automatickým pohonem nebo ručně s použitím . Bazar a výprodej sekčních a rolovacích garážových vrat za zvýhodněné ceny. Dopravu, elektro pohon s dálkovým ovládáním a montáž zajistíme.


Kovářem vyrobená dvoukřídlá skládací brána. Umístění pohonů je možné jak v nadzemní, tak podzemní verzi. Pohony určené pro jedno nebo dvoukřídlé brány. Součástí pohonů je příslušentví nutné pro . Nabízím celý set k instalaci na dvoukřídlou bránu nebo garážová vrata. HDAP pant pro pohony na sekční garážová vrata pant pro uchycení pohonu na sekční vrata.


Prodám nový pohon pro dvoukřídlou bránu. K bráně je možno namontovat elektrický pohon nebo po malé úpravě . Samostatné pohony jsou v černé barvě. Dálkové otevírání pro dvoukřídlá vrata. Sadu pohonu Hormann DTA dvoukřídlé brány , max. Velmi oblíbené jsou posuvné brány – samonosné brány nebo pojezdové brány po kolejnici, ale i křídlové brány – dvoukřídlé brány.


Na míru vyrábíme brány a . Pokud bude dále brána využívána bez el. Odolný a spolehlivý elektrický pohon na dálkové otevírání garážových vrat nebo plotové brány. Nyní mám dotaz - Vaše zkušenost s motory na dvoukřídlou bránu ? Jedná se o nový kompletní set pro montáž na dvoukřídlá vrata.


Nalezeno 1inzerátů. Pohon posuvné brány LineaMatic je kompaktní a má výškově nastavitelné pouzdro vyrobené ze zinku litého pod tlakem a plastu vyztuženého skelnými vlákny, . Sada motorů na dvoukřídlou bránu. Levné a spolehlivé řešení pro otevírání dvoukřídlých garážových vrat nebo brány. Dobrý den, prodám pohon dvoukřídlé brány Terrier 200E.


See more of Online bazar ABC- bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky