pondělí 21. srpna 2017

Lamelová clona

Lamelové clony Portaflex. Společnost Portaflex s. Vyrábí protiprůvanové clony a kyvná vrata, montuje. Pásy z měkčeného PVC jsou uchyceny k nosné liště.


Po rozhrnutí clony se plastové lamely ihned vrací do původní polohy a zamezuji vyvětrávání prostoru.

Hledáte lamelové clony ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Co jsou to protiprůvanové lamelové clony. Většina protiprůvanových lamelových clon se skládá ze dvou částí a to montážní lišty nebo profilu a samostatných lamel . Posuvná lamelová clona. Protiprůvanové lamelové clony na míru, různé druhy, náhradní PVC pásy od českého výrobce, krátká dodací doba, nízké ceny.


Clona je tvořena průhlednými lamelami s. Pokud by Vám lépe vyhovoval tento typ clon , na požádání Vám rádi zpracujeme individuální cenovou nabídku.

Použití lamelových clon z měkkého PVC je jednoduchou a rychlou cestou jak snížit teplené ztráty, omezit průvany, snížit prašnost a úroveň hluku bez omezování . Svařovací clona tmavého odstínu s UV filtrem. Popis: Prodam lamelovou clonu Portaflex rozměr lamely . Pro zvířata a přechody mezi interiéry a exteriéry použijte širší a silnější pruhy, pro použití v mrazu a do chladících boxů použijte speciální clony. Velikost clony se udává pomocí . Pevná lamelová clona.


Lokalita: Autoneum CZ s. Stěny z transparentních lamel z . Clony lze využívat dle konkrétní situace i do výšky až m. Důležité je vhodné nadimenzování clon dle tloušťky plastu a procenta překrytí jednotlivých pásů. Kvalitní průmyslové lamelové clony pro skladovací prostory, továrny, restaurace a jiné gastronomické provozy či např. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Na internetu si je najdete pod názvy: Termozávesy, lamelový závěs, lamelová clona nebo lamelové clony , protiprůvanové závěsy či clony, tepelněizolační clony , . Více než let dodáváme dlouhodobě životné lamelové clony a závěsy proti průvanu do průmyslových objektů.

Máme největší servisní síť v ČR a na Slovensku. Kvalitní lamelové clony jsou trvale pružné a lze je využít nejen do vrat a průjezdů, ale také například i jako vnitřní hygienické přepažení, předělení prostoru či . Samozřejmostí je splnění bezpečnostních předpisů pro daný typ lamelových clon. Pro nastavení úhlu výstupu světla . Firma Compact Polanský s. Nabízíme lamelovou clonu Curtronizer vhodnou pro pěší průchody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky