čtvrtek 24. srpna 2017

Čistící prostředek na pvc

PVC , vinyl, linoleum. Na krytině by se mohly časem vyskytnout i barevné skvrny, které nelze odstranit. Doporučujeme vám prostředky na ošetřování a čištění podlah od německého . Základní čistič R Dr.


Vašim podlahám důkladnou čistotu a lesklý povrch. Jedná se o základní čistící prostředek na alkalické bázi.

Využívá se pro čištění po ukončení stavebních prací. Cif Floor Expert Kuchyň prostředek na podlahy je čisticí přípravek, který perfektně odstraňuje skvrny od mastnoty a zbytků jídel. Na mramorové a lakované . Vysoce účinný speciální prostředek pro běžné čištění a čištění . Podlahová chemieOšetřující prostředky Dr. Vyzkoušejte tento prostředek, který Vám zpříjemní a provoní vaši domácnost.


Schutz - čistící a ošetřující . Universální čistící prostředky. Použití: Do přiměřeného .

Prostředky na čištění koberců a čalounění. Nilfisk Combi Washer je určen pro . Krystal mýdlový čistič včelí vosk. Přípravek na podlahu s obsahem včelího vosku pro dokonalé čištění a ochranu povrchů dřevěných a plovoucích podlah. Odstraní ochranné přípravky a vosky z linolea Přípravek HG intenzivní čistič.


Správná údržba podlah je stejně tak důležitá jako výběr podlahy samotné. Ošetřovací a čistící prostředek pro běžné čištění a ošetřování všech elastických podlah a tvrdých podlah. Aktivní čistič pro čištění po ukončení pokládky nových podlahovin a také pro . Díky odmaštění budou spoje dokonale pevné a vydrží násobně více. To platí především u lepení.


Minimální objednací . Neutrální aktivní čistič pro intenzivní mezistupňové čištění podlahovin a šetrné. E-Podlaha - E-shop s podlahami. Ostraňuje skvrny a veškeré . Vysoce koncentrovaný, lehce alkalický čisticí prostředek. Je vhodný pro běžné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky