čtvrtek 31. srpna 2017

Stanový přístřešek ke karavanu

V této sekci najdete veškeré stanové přístřešky používané pro krytí stanu či ochranu vašeho kempovacího místa před nepřízní počasí. Vybrat si můžete klasický . Předstany, přístřešky. Stanový koberec pro Outdoor Revolution Elan 280.


Stany , předstany a přístřešky , zástěny. Stranová přístavba pro stanový přístřešek ke karavanu HERZOG Stranová přístavba.

Doplňující informace k produktu. Kvalita a vysoký výkon za dobrou cenu. Stan ke karavanu Trigano OCEAN. Rozšiřující set pro přístřešek Fjord PR. Slunce, vítr, déšť, žádný problém.


Stanové předsíně a stany pro karavany , obytné automobily a obytné přívěsy. Náhradní díly a doplňky ke stanům a předstanům. Karavan shop v Třinci, vše nezbytné pro karavany , kempink, cestování a volný.

Tento přístřešek je kompatibilní se stany , které jsou vybaveny k tomu určenou přezkou. Tou je na třech místech přichycen ke stanu. Konstrukci tvoří jeden nosný.


V uvedených katalozích najdete určitě i ten nejpříhodnější pro Váš obytný automobil nebo karavan. Prodám levně universální stanový přístřešek Finské kvalitní výroby Isabella ve . Ve stanové předsíni si lze posedět spolu s celou rodinou a děti v něm naleznou v případě horšího . Přístřešek ke karavanu Berry je z nejkvalitnějších materiálů. Kauce, den, - dní, dní a více. Univerzální celoroční stan před karavan. Auto - Pristresek karavan bazar.


Tabbert Comtesse 490. Velkokapacitní a velkoprostorové stany , skladové haly. Výšku a šířku lze snadno nastavit . Zimní paket HERZOG pro utěsnění zimního stanu ke karavanu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů stanový přístřešek.


Prostorný kuchyňský stan vyrobený zcela z odolného PVC materiálu. Boční stěna může být zcela otevřena. V kempu je prostor pro stany a karavany s možností umístění ve stínu borového lesa.

Místa pro stany nerezervujeme. Luxusní cestovní stanový přístřešek ke karavanu , Luxusní pětidílný stan ke . Vše o stanech ke karavanu. Viděl jsem na karavanu s uzavřenou předsíni ještě sluneční clonu, která se připevnila na stanový přístřešek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky