pondělí 29. května 2017

Sanitární příčky ostrava

Vlastnosti sanitárních kabin. Jsme dodavatelem kvalitních sanitárních příček , kabinek, převlékacích kabin, sanitárních přepážek a šatních skříněk pro veřejné i soukromé provozy. Na základě našich dlouholetých zkušeností WC kabiny a sanitární příčky byly rozděleny do systémů s ohledem na druh používaného kování a určení kabin. Sanitární kabiny v systému ERIDANI jsou úsporné stavby sanitárních zařízení, navržené se zřetelem na uživatele. WC příčky Hornbach Ostrava – investor IMOS a. Jednoduché a snadno udržovatelné rozdělení toalet . Jsme specialisté na zařizování interiérů - od kanceláří, až po hotely či obchodní centra.


Poradíme si s nábytkem, sanitárními příčkami i obklady stěn. Dovolte, abychom Vám představili nabídku našich služeb. Zabýváme se především dodávkami a montážemi sanitárních příček , nebo-li wc kabinek, sprchových . Hledáte sanitární příčky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kongresové Centrum Praha, Makro – 2x Praha, Brno, Ostrava , Tesco – Praha Letňany, Interspar – Brno,. Zlín, Ostrava , Mladá Boleslav, Hradec Králové, Kaufland – Znojmo, Prostějov, Třebíč, Jihlava, Teplice, Tábor,. Jsou to oboustranně laminované dřevotřískové desky lemované eloxovanými profily, nebo ABS hranou a dále kompaktní laminátové HPL přičky.


Skleněné sanitární příčky – luxusní a elegantní design, vhodné pro všechny typy prostorů, požíváme výhradně bezpečnostní sklo a nerezové kování. Hotel Clarion Ostrava sanitární příčky šatní skříňky. Obecní úřad Moravany sanitární příčky.


Biotechnologická hala Bioveta Ivanovice na. Nabízíme Vám sanitární kabiny, wc kabiny i wc příčky. Vyrábíme a montujeme dělící stěny a příčky.


Montujeme přestavitelné, modulové, akustické příčky, prosklené příčky, posuvné, akustické a skládací stěny, WC a převlékací kabinky, sanitární příčky , sádrové . Z čeho stavět na zahradě? Statutární město Ostrava , městský obvod Poruba, ZŠ Komenského - sanitární příčky , ano, 12. CZK, Radim Šindler, Detail. Domov pro seniory Iris . Tento systém splňuje nejvyšší nároky . Sanitární příčky a převlékací kabiny značky PALME a ELMAPLAN mají pro český trh potřebné atesty.


Dokončujeme zavešený podhled na novem obchodním centru v Ostravě. JANDÍK - stavební firma Ostrava - město. KATALOG FIREM - BÖHME CZ spol. WC, Ostrava - Poruba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky