pondělí 15. května 2017

Zelená střecha roku

Seznamte se prosím se . Oceněná díla jsou publikována v časopisech (Tepelná ochrana budov,Inspirace, Střechy-fasády- izolace, ASB) . Zelená střecha roku je mediálně sledovaná soutěž. Přihlaste ji do konce dubna. Trendem posledních let je návrat zeleně do měst, která trpí vysokou mírou zastavění, a tím i nedostatkem zelených ploch a zeleně obecně.

Nové roční přírůstky eviduje SZÚZ . Navrhujeme a realizujeme zelené střechy na rodinných domech, garážích, kancelářských nebo průmyslových budovách, máme mnoho let zkušeností a hlavně . Zahrada vysoko nad zemí mezi mrakodrapy. Dnes jsme takovou viděli na zelené střeše Main Point Pankrác v Praze díky workshopu Česká rada pro šetrné . V polovině června letošního roku vyhlásila odborná porota v Ostravě vítěze letošní soutěže o nejlépe provedenou zelenou střechu. Veletrh Stavebnictví-Therm.


Vícepráce a změny při.

Vady a poruchy staveb. Praha Pro velký úspěch prodlužuje soutěž ZELENÁ STŘECHA. Vyžeň přírodu dveřmi a . Pobytová polointenzivní střešní zahrada na terase bytového domu. Střecha administrativní budovy Visionary.


OCENĚNÍ V SOUTĚŽI ZELENÁ STŘECHA ROKU. Andrea Thiel Lhotáková. Extenzivní zelené střechy obvykle nejsou určeny pro pohyb lidí. Veřejná zelená střecha – na objektu veřejného nebo podnikatelského charakteru : Minimální plocha přihlášené zelené střechy je 1m 2. Fakultní nemocnice v Plzni slaví další prestižní titul.


Tentokrát jde ovšem o architektonickou soutěž. Ve druhé etapě rekonstrukce, která začne na jaře letošního roku , bude vybudována zelená střecha. Celkové náklady na první i druhou etapu . Lidé i města začínají objevovat výhody zelených střech.


Dům v brněnských Židenicích bylo ještě před pár lety nemožné považovat za vzor . VEGETAČNÍ SOUVRSTVÍ ZELENÝCH STŘECH – Standardy pro.

Má dokonce samostatnou kategorii. Zeleň na střechách byla součástí architektury již před desítkami let. Novostavba na nároží Národní třídy a Mikulandské ulice v centru Prahy navazující na his- torický palác se příhodně jmenuje Drn.


Zelené střechy integrovali do svých ikonických staveb i slavní funkcionalističtí . Zájem investorů a veřejnosti o zelené střechy stoupá. Osázené střechy mohou lidé přihlásit do konce dubna a nově může o nejkrásnější střeše rozhodnout i . Ponec, Husitská 2 Praha 3. Témata konference: Proč a jak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky