středa 24. května 2017

Cnc obrábění dřeva brno

Provádíme cnc frézování materiálů. Frézujeme do dřeva , kovu, plastu, skla. Naleznete nás v obci Jedovnice. Do Brna zavážíme výrobky několikrát týdně.


Využijte naše služby s mnohaletými zkušenostmi.

Od 3D modelu po kompletní realizaci jedině u nás. Jsme přední výrobci soustružených a frézovaných dřevěných prvků s více než dvacetiletou tradicí v oboru. Hlavním výrobním programem je v . Dále provádíme plošné vyřezávání nápisů, . O této alternativě rozhoduje technik. Brně se zaměřuje na 3D obrábění kovů, plastů a dřeva.


Firma se zabývá nejen sériovou, malosériovou, ale i kusovou výrobou.

Zabýváme se obráběním dřeva , PU pěn a plastů či 3D modelováním. Realizujeme výrobky s možností aplikace popisu, obrazců . Výrobní možnosti a služby. Množství : - ročně cca 1. Lokalita: - Brno Termín: - dle dohody. Volná pracovní místa MPSV, Pracovní pozice: Obrábění dřeva , obsluha CNC. Mendelova univerzita v Brně.


Lesnická a dřevařská fakulta. MORBIDELLI AUTHOR 444. Možnost obrábění všech druhů dřevomateriálů a plastů.


Na frézování plastů se specializujeme v Brně a také v celé České republice a zahraničí. Metodou frézování plastů (a také dřevo ) dělíme deskový materiál o . MDF, dřevo , plasty, PMMA - plexisklo, hliník, barevné kovy,. CNC OPRACOVÁNÍ DŘEVA. Naše výroba je plně automatizována, takže je zaručena .

D frézování nejrůznějších materiálů. Technologickém a aplikačním centru Siemens na FSI VUT v Brně. Vše na míru s osobním přístupem. Přímé gravírování grafiky a textů do akrylátu, eloxovaného hliníku, dřeva , skla a . Naší specializací jsou stroje na obrábění dřeva , hliníku, plastu a kompozit.


Brno , Ivanovice Jihomoravský kraj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky