úterý 16. května 2017

Gumové autokoberce univerzální

Gumové autokoberce univerzální

GUMOVÉ KOBERCE UNIVERZÁLNÍ GUMÁRNY ZUBŘÍ. Univerzální autokoberce pro osobní a užitkové vozy. Univarzální autokoberce jsou vyrobeny z kvalitní . Kvalitní univerzální gumové koberce RIGUM s možností zastřižení do požadovaného tvaru. Nejprodávanější sortiment. Některé z nich je možné upravit na požadovaný tvar.


Gumové autokoberce univerzální

Tyto univerzální koberce jsou vhodné pro všechny typy vozů. Jednoduchý vzor chrání interiér vozu před . Gumová rohož české výroby nabízená zákazníkům, kteří chtějí mít zadní gumový koberec vcelku či pro majitele vozů, na které se přesné autokoberce. Koberce v gumovém provedení, vyžadují velmi. Autokoberce jsou přesné typové, nebo univerzální ve třech velikostech UNI I, UNI II, UNI III, vždy pro daný typ vozu. Přesné autokoberce – rohože do auta . Neuškodí jim déšť, bahno ani tráva, do takového počasí jsou jako.


Na obalu vyobrazena tabulka základních typů vozidel, na které lze koberce použít. Autokoberce gumové , univerzální velikost k vystřižení, sada ks (2× přední, 2× zadní). Rozměry × a × cm.


Gumové autokoberce univerzální

Požadovaný tvar lze snadno vystřihnout . Nezoufejte, pořiďte si praktické univerzální podložky, které budou pasovat stejně dobře. Tyto autokoberečky se hodí do většiny aut, takže určitě i do Vašeho! Sada 4ks univerzálních gumových koberců.


Gumové autokoberce od špičkového českého výrobce - firmy RIGUM. Balení obsahuje sadu koberců z velice . Vyberte si z naší široké nabídky univerzálních gumových autokoberců. Obvodový okraj a jednoduchý vzor chrání interiér vozu před nečistotami a zajistí tak . Gumové koberce do automobilu, s protiskluzovou úpravou. Více než 1servisů . IHNED k odeslání (1). Inzerát gumové autokoberce univerzální v okrese Děčín, cena 200Kč, od vadym na Sbazar.


V nabídce najdete jak univerzální gumové autokoberce , tak i koberce do auta přesné. Automega vyrábí a dodává autopotahy univerzální i autopotahy na míru z kvalitních čalouníckých látek. Další sortiment zboží pro váš automobil: autodopňky, . Sada univerzálních autokoberců vyrobené z tvrzené gumy.


Compass PERFECT FIT sada 4ks OCTAVIA III s . Materiál je lehce omyvatelný a tím se stává snadným na údržbu. Provozujeme půjčovnu nosičů v . Především však v naší nabídce naleznete gumové koberce pro vozidla Škoda Octavia, Fabia , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky