čtvrtek 18. května 2017

Mozaika bauhaus

Kompletní přezutí pneu (bez disků). Montujeme již let kvalitní. Spočítat cenu přezutí. Popis: Na autoburze . KOMPLETNÍ PŘEZUTÍ VOZU (17“), 6Kč. Pneuservis komplet 49- Kč.

Jsme jedni z největších prodejců pneumatik v České republice, a do Ostravy vám objednávku doručíme opravdu rychle - a za skvělou cenu. Přezutí za zvýhodněné ceny. Pro naše zákazníky FM- pneumatiky , nabízí pneuservis přezutí za zvýhodněné a velmi příjemné ceny. Potěší vás nejen ušetřený čas, . Huštění pneumatik dusíkem.


Pneumatiky pro všechny typy vozidel světových i domácích značek. Ocelové disky a litá kola. Možnost sezónní uskladnění pneumatik. Servisní práce, Cena za kolo, Cena za kola.

Ceník pneuservisu, sezónního přezutí pneu , oprav defektů a dalších služeb. Za výhodnou cenu nabízíme pneu těchto značek: Barum, Continental,. Naše cena platí bez ohledu na velikost, druh kol, . Pak jste tady správně.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a. Nabízíme kvalitní služby za atraktivní ceny , které jinde nenajdete. Zajistíme, že Vaše auto bude důkladě přezuto a pečlivě zkontrolováno. Můžete k nám přijet se svými pneumatikami nebo Vám podle vašich požadavků zajistíme . Pro každého zákazníka jsme nově připravili slevu na přezutí pneu v hodnotě 2Kč. Ostrava , Frýdek-Místek, Nový Jičín, Olomouc.


Vše přitom probíhá naprosto jednoduše. Navíc, ani cena za opravu není vysoká. TP a na vozidle ráfky správného průměru. Použité pneu a disky.


U nás můžete nekoupit levné použité pneu nebo ALU disky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky