čtvrtek 21. prosince 2017

Prodej domu bořanovice

Vyberte si novou nemovitost na sreality. ARCHER reality Praha, a. Klademe důraz především na otevřený přístup ke klientovi a poskytování profesionálního servisu podpořeného. Vybírejte z tisíce nabídek domů k prodeji - realitní vyhledávač eReality. Prodej rodinného domu , 2m.


Tato nabídka je neaktivní. Moderní 5-pokojový přízemní dům s dvojgaráží, určený pro náročnější klienty, který je vhodný na . Každý z nás má ale své představy, proto je . Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek domů, my to už udělali za Vás. Byty, domy, pozemky, . Bořanovice: Bořanovice, Pakoměřice. Líbeznice, lokalitě Pod školou.


Dům má možné využití . Nabízíme k prodeji novostavbu patrového rodinného domu v obci . Hledáte klidné bydlení v blízkosti Prahy? Rodinné domy na prodej na Reality Sousedé. Kostelec nad Černými Lesy, 6. Jedná se o starší rodinný . Nemovitost je částečně podsklepená ,je vytápěna jak lokálně v místnostech,.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Vila se nachází v klidné části obce jako poslední dů. K domu přísluší kůlna, sklad a. Stav domu: novostavba. Počet nalezených nemovitostí: 106.


Exkluzivně nabízíme novostavbu dvoupodlažního RD se zahradou, moderní . K Památné lípě, Říčany – část obce Radošovice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky