pátek 15. prosince 2017

Drtič větví benzínový

Drtiče větví zpracují dřevní odpad na jemnou drť, kterou je možné využít jako kvalitní mulč. Zpracují větve o průměru. Motorový drtič větví s motorem o objemu 2cm3. Výkonný benzinový drtič větví. Oblíbené jsou drtiče elektrické, ale své uplatnění naleznou i drtiče větví benzínové motorové.


Nabízíme vám HECHT a BOSCH zahradní drtiče větví nožové a . Pro tento případ je vhodné zvolit drtič větví , který dokáže odpadové dřeviny snadno. Dokonalý stroj na likvidaci štěpkování a drcení větví n benzínový motor. Dodáváme benzínové drtiče a štěpkovače větví od předních výrobců v oboru a za nízké ceny.


Elektrický drtič větví , automatické natahování větví. Drtič větví je strojní zařízení sloužící k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu na štěpky. Optimální řešení přináší benzínový drtič větví HT-HECTOR 2značky hillvert, který sníží objem zahradního odpadu o až.


Mulč, který vzniká, je ideálně. Robustní drtič na drcení větví a rozemletí listí a zahradního odpadu. Multifunkční kompaktní benzínový drtič s kapacitou do mm. Drtiče větví slouží k drcení zahradního odpadu, který je vhodný ke spalování a kompostování. V nabídce máme drtiče elektrické, benzínové , naftové a traktorové.


Jde o benzínový drtič s nádrží na litru bezolovnatého benzínu. Záruční doba: prodloužena na let! Pro zpracování velkého množštví hmoty. Silný motor si poradí i se silnějšími větvemi.


Drtič větví benzínový

Nejnižší cena na iploty. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . GTM Profesional GTS 9G drtič větví benzínový. Pokud nebudete mít přístup ke zdroji elektrické energie, budou pro vás vhodnější benzínové drtiče , které se však pohybují ve vyšší cenové . Maximální průměr drcené větve mm. MTD 4- benzínový drtič větví a zahradního odpadu (morotový štěpkovač).


Výrobce MT prodej v sekci Drtiče větví a ostatní. Autorizovaný prodejce MTD. Dům a zahrada - Drtic vetvi bazar. Vybírejte z inzerátů. Benzínový drtič větví.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší . Popis: Prodám tento nepoužitý BENZÍNOVÝ drtič větví.


Jedná se kvalitní rakouský výrobek. Spolehlivě rozřezává všechny suroviny nacházející se v zahradě, jako jsou keře, různé větve nebo jiné rostliny. Drtič větví Pirana je strojní zařízení sloužící k drcení větví, dřeva a dřevního odpadu na štěpky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky