středa 13. prosince 2017

Dražba dřeva

Dražba dřeva

Táto stránka je určená pre všetkých, ktorí majú záujem maximálne zhodnotiť drevo prostredníctvom dražieb dreva. Verejné dražby dreva. Skip Navigation Links . Elektronické aukce dříví LESY ČR, s. Dříví VLS je tak obchodováno přes prezenční a elektronické aukce. Jistě Vaší pozornosti neuniklo, jaký úspěch zaznamenaly elektronické dražby surového dřeva organizované podnikem Lesy SR š. Dražby Nabízíme kvalitní krbové a palivové dřevo a služby spojené s lesnickou činností.


Dražba dřeva

Dražba svazků smrkového řezaného dřeva. Další informace naleznete v popisu dražby níže. Pozemkové spoločenstvo - Urbariát obce Oľšavica Vás týmto pozýva na dražbu cenných sortimentov dreviny smrekovec. Urbárska a pasienková spoločnosť Vyšné Slovinky, pozemkové spoločenstvo Vás pozýva na . Lesnícka informačná spoločnosť a. Zvolen organizuje dražbu cenných sortimentov listnatých a ihličnatých drevín. DátuDátum zverejnenia: 15.


Břeclavské dřevosochání na pěší zóně u gymnázia završila v sobotu dražba. Pro břeclavský denní stacionář Utills se tak podařilo vydražit přes čtyřiadvacet tisíc . Plant a Memorial Tree. Celebrate the memory of someone special by planting trees in their name. Your gift will serve as a lasting, living memorial, while . Obecné lesy Veľký Folkmar, s. Festivalu dřeva v Ústí nad Labem se dražila socha vicemistra světa Martina Komárka, jeho dřevořezba a také dres z .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky