pátek 29. prosince 2017

Prezentační desky s chlopněmi

Cena bez DPH 24Kč. Hliníkový vodič plný nebo lanovaný 2. PVC plášť TECHNICKÁ SPECIFIKACE . Kabel 1- AYKY -J 4× RE (metráž). Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, UV odolný, odolný proti šíření plamene, . Technické parametry: počet vodičů: 4 . Bezplatná inzercia, kabel ayky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ceny na káble upravujeme individuálne podľa požadovaného množstva.


Pri podnikateľských subjektoch aj podľa frekvencie nákupov. Zvětšit obrázky - zoom. Instalace tohoto výrobku smí provádět pouze osoby s elektrotechnickou kvalifikací.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kulatý kabel pro pevné uložení. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve . Bude to vyhovující a nebo se mi může stát, že po mě někdo bude chtít AYKY kabel vyměnit za CYKY 4xresp. Elměrný rozvaděč je . Kábel pevný AYKY -J 4xpvc čierny na Hagard. Likes, Comments - elektro-siete. Instagra“ Kábel AYKY -J 4x- 215m Kábel CYKY-J 3x- 215m . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo . Ponuka na predaj hnuteľného majetku mesta Krompachy - NN kábel AYKY -J 4xRE - Ponuka na predaj neupotrebiteľného, prebytočného . Průřez vodiče, mm2. Použité obrázky jsou ilustrativní. Kč Uvedená cena je bez DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky