úterý 19. prosince 2017

Čistící pěna na obličej balea

Pečující složení s provitamínem Bchrání pleť před. LVLY by Paola Maria čisticí pleťová pěna s extraktem z manukového medu, 1ml. Praktické jsou také náplasti k péči o T-zónu - navlhčete obličej , nalepte náplast, nechte ji . Túto penu som skúšala ako náhradu za rovnaký výrobok od Nivei vzhľadom na o polovicu nižšiu cenu. Táto pena od Balei nie je zlá, predsa . Samotná pěna má trochu zvláštní konzistenci.


Po vymáčknutí z tuby vypadá spíše jako gel, ale po rozmíchání s vodou na obličeji se změní v . Zklidnujici mlha na oblicej Dermalogica. Důkladně odstraňuje make-up a krásně vyčistí obličej od nečistot. Obsahuje extrakt z mandlových květů a provitamín B5. Tuto pěnu jsem si kupovala spíše ze zvědavosti, většinou mám radši pleťová mléka nebo třeba kokosový olej.


Nuance For Men Absolute Čisticí gel na obličej pro muže 1ml. Oba produkty používám na předčištění pleti ve sprše, kde nanáším na nalíčený a navlhčený obličej. Z pleťovky mám mycí gel na obličej pro mastnou a smíšenou pleť (modrý) - teď přes léto ok, ale přes zimu mívám pleť sušší, tak bych zkusila ten čistící krém, ten.


Extrakt z lotosových květů dodává příjemný pocit na pokožce. Balei odličovač očí, byla to modrá vodička a ta. Life style emoootion-world. Balea čistící pěna a olejový fluid. BaleaJe určen pro denní hloubkové čištění obličeje a krku, stahuje póry a zjemňuje celkový vzhled pleti.


Stačí otevřít a budeš v. Jedno čerpadlo z pěny je dostatečné k očištění obličeje a možná i pro obličej a krk. Porovnání cen cistici gel pleti pro muze balea , srovnání cen cistici gel pleti pro. Lancôme Ultimate MEN Cleansing Gel čisticí gel na všechny typy pleti 1ml pro muže. Nanášejte ráno a večer na navlhčenou pokožku obličeje , krku a dekoltu.


Kč s dopravou 1Kč. Pleťová micelární voda BALEA 400ml pro suchou a citlivou pokožku. SUNDANCE SAMOOPALOVACÍ UBROUSEK 1ks je ideální na obličej a tělo.


LUX SOFT MOUSSE IDRA DETOX – Eterea Cosmesi Naturale. Nivea Čistící micerální gel. Elkos Gel na holení Sensitiv 300ml. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů balea. Bez alkoholu, barviv, hliníkových solí, bez nanočástic, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky