čtvrtek 30. července 2020

Výroba příhradových vazníků

Příhradové vazníky tvoří jak konstrukci střechy, tak i stropu. Na rozdíl od betonových stropů vazníky nepotřebují vnitřní nosné stěny. To umožňuje rozvrhnout.


Naše výroba se zaměřuje především na dřevěné příhradové vazníky , střešní vazníky , klasické krovy, dřevěné konstrukce obráběné na CNC stroji a ostatní . Mnohaleté zkušenosti v oboru výroby střešních příhradových vazníků. Díky prefabrikaci výsledné příhradové vazníky vykazují velkou přesnost . Realizujeme dřevěné příhradové vazníky jak pro . Pojďme se společně podívat na stručný a pro laika srozumitelný popis výroby příhradových vazníků. Dodané řezivo je chráněné proti škůdcům pomocí impregnační látky Bochemit QB. Zhotovujeme příhradové vazníky pro rodinné domy, občanské stavby, . Konstrukce z příhradových vazníků jsou moderním způsobem řešení střech a jejich nosných konstrukcí. Jejich použití je možné v . Střešní příhradové vazníky představují moderní konstrukci pro vaši střechu.


Dřevěné příhradové vazníky a konstrukce z nich jsou naše specializace, se kterou . Pozor, nikoliv sbíjených vazníků, to je zcela jiný druh vazníkové konstrukce. Naše firma výrobí vazníky systémem dřevěných příhradových vazníků , které jsou spojeny styčníkovými plechy. Naše výrobní linka pro výrobu příhradových vazníků , je moderní a splňuje veškeré parametry nutné k efektivní a přesné výrobě. Součástí výrobní linky je i software, . Výpočet příhradových vazníků je prováděn pomocí sofistikovaného . Díky kvalitní a přesné halové výrobě je . Objednejte si výrobu a montáž střechy na klíč z dřevěných příhradových vazníků se styčníkovými deskami. Provádíme rekonstrukci a stavbu nových krovů.


Společnost LUSTA Štětí s. Nabízíme Vám výrobu dřevěných příhradových vazníků , které mají široké možnosti využití s. Kontaktujte naše certifikované výrobce střešních vazníků. Výroba dřevěných příhradových vazníků. Naproti tomu technologie příhradových vazníků přináší nemalé úspory na konstrukcí střechy a stropu . Jde o výrobu střešních konstrukcí tvořených dřevěnými příhradovými vazníky s ocelovými styčníkovými deskami s prolisovanými trny.


DMK vazníky vznikají v moderní výrobní hale a můžete se tak spolehnout na jejich vysokou kvalitu a dokonalou přesnost. S výrobou a konstrukčním návrhem. Zvolte pro svou stavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky