pondělí 13. července 2020

Vodotěsné spojení kabelů

Vodotěsná kabelová spojka pro vícežilové kabely s krytím IP68. Kabelová vodotěsná spojka pro vícežilové kabely s krytím IP68. Spojka je sestavena z počtu smrštitelných trubek, který odpovídá počtu žil kabelu. Kabelová spojka krimpovací červená s teplem smrštitelnou bužírkou. Název výrobce NICHIFU Kód . Pro počet kabelů = Průřez kabelů = 3-mm2.


Je naprosto vodotěsná a slouží ke spojení stíněných i nestíněných kabelů RJ45. Díky pevné konstrukci ji lze . Smršťovací vodotěsná kabelová spojka pro prodloužení kabelu ponorného čerpadla. Lze použít do maximální ponorné hloubky m pod hladinu. Výrobce: LIGHT IMPRESSIONS.


Dostupnost: skladem u dodavatele. Termín dodání: týden. Je tedy vhodná pro venkovní použití, např. Vodotěsné kabelové spojky pro vícežílové kabely s krytím IP68. Pokud si vyrábíte jen redukci, použijete kabel tak dlouhý, abyste mohli cívku s prodlužovákem položit pod karavan, tedy asi m. Na druhý konec redukce . Použitelná pro spojení vodičů do průřezu 5 . Zaplatíte pouze za kabel a spojku, práci s tím spojenou účtovat nebudeme.


Možnost použití: spojení kabelu čerpadla do studny nebo vrtu. IPaž IPvodotěsné kabelové spojky, montážní a spojovací krabice pro kabely. Varianty pro spojení nebo žil. Pro průměr kabelu 5-9mm a 9- 12mm. Stíněná RJspojka Mna ethernetový kabel ve vodotěsném krytí IPcertifikace umožňuje vodotěsný spoj ethernetových kabelů instalovaných v exteriéru.


Toto vodotěsné pouzdro slouží pro spojení kabelu se standardními zásuvkami. Má gumové těsnění, je vyrobeno z kvalitního materiálu a je vhodné pro kabely o. EMA - elektromateriál. Mechanicky musí být spojení pevné, otřesuvzdorné, vodotěsné , přesně orientované.


Součástí bývá také spona, která svírá plášť kabelu a brání vytržení vodičů. FLEXCON se dodává v různých velikostech a může být použit pro kabely a drátové . Karavan shop v Třinci, vše nezbytné pro karavany, kempink, cestování a volný čas. Vhodná pro venkovní použití, např.


Počet kontaktů: Max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky