středa 22. července 2020

Výkup starých trámů ostrava

Provozujeme obchod se starým dřevem. Provádíme na profesionální úrovni . Máte stodolu, sýpku, rodinný dům, starý objekt k demolici nechte posoudit kvalitu dřeva. Prodám ks stropních tramu rozměr cca 20xdelka 6m. Koupím staré trámy a stará podlahová a zákopová prkna platba hoto. Působíme nejen v pardubickém kraji, ale po celé ČR.


Vykupujeme zejména ručně tesané dřevěné trámy z měkkého i tvrdého dřeva. Zabýváme se prodejem a výkupem starých historických dřevěných trámů a podlahových prken. Máme zájem o staré trámy , dřevo z rekonstrukcí , dřevo z demolic , dřevo ze stodol a . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů trámy dřevěné nejlevnější. Staré fošny z podlahy viz.


Máte starý objekt, se starými dřevěnými trámy či prkny? Fotogalerie VÝKUP STARÉHO DŘEVA, PRKEN A TRÁMŮ stránka TopSmart s. Ostrava , zprostředkování prodeje a služeb, . Prodej a výkup řeziva a dřeva Olomouc. JZD a počátek budování areálu firmy.


Ručně tesané trámy , podlahové desky, madrie - řezané desky z ručně. Výkup starých trámů , Chrast. Vykupuje staré trámy , podlahová prkna a veškeré dřevo z demolic a Vašich objektů. Demontáž na naše náklady. TRH, VÝKUP DŘEVA ZA NEJLEPŠÍ CENY V ČR.


Dubové hranoly a trámy. OBI hobby market - Vaše jednička pro kutily, stavbu a zahradu. Jsme tu pro Vás, jsme Vám blízko a nabízíme Vám více než 20.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky