pondělí 20. července 2020

Výkup starých trámů brno

Vhodná pro upevnění potrubí, montážních lišt, konzol apod. Kotvení do podkladů z betonu , zdiva, kamene apod. Průměr závitové tyče.


Demontuj šroub a podložku a následně vsuň plášť kotvy do otvoru a přitloukej. Součástí kotvy je svorník s maticí a.

KKB - Zesílená kotva do betonu. Kotva MKT SZ-B 24x157mm M16. Kombinované zlyhanie vytiahnutím a porušenie vytrhnutím kužeľa betónu. Vytláčací lepiaci systém, dodatočne vlepená betonárska výztuž do jestvujúcej konštrukcie. Jednokonusová kotva sloužící pro upevnění do betonu nebo kamene.


Provedení ocelové, galvanicky pokovené. Novinka: fischer Oceľová kotva FAZ II 6: Prvá oceľová kotva s priemerom vŕtaného. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Kobet-12-ZnHladká ocelová kotva k použití do betonu pro kotvení plotových dílů. Technické informace: Pro průměr vrtáku: mm Min hl. NOVINKA: FAZ II - první svorníková kotva na světě s průměrem vrtání mm, která je. NOVINKA: Díky proměnlivé kotevní hloubce u rozměrů M- Mje FAZ II. Certifikovaná kotva do betónu MTH.


Zoradiť: Názov A-Z, Názov Z-A, Prednastavené, Ceny od najlacnejšieho, Ceny od . Je velmi vhodná pro kotvení do dutého zdiva. Vytvrzená pryskyřice má šedou barvu (barva betonu ). Na přání může být OT1v bílé barvě bílé . Hilti Expanzní kotvy - HSA - Univerzální průvleková kotva pro beton bez trhlin ( uhlíková ocel). Systém HIGHBOND FHB II Nejsilnější kotva do betonu Celou internetovou prezentaci kotevního systému. Pro těžké zatížení do betonu s . Pro individuální upevnění do betonu bez trhlin. Svorníkové a plášťové kotvy do betonu či kamene, kotvy pro efektivní a rychlé kotvení s. Looking for MaxxFast Natloukací kotva Ocel Pozinkované M? Přípustné zatížení platí pro jednu kotvu při nepopraskaném betonu (tlaková oblast),.


BAZ H žárově pozinkováno.

Výhody: Vhodné pro rychlou montáž do betonu a částečně do přírodního kamene. Ocelové kotvy zajišťují obzvláště pevné zajištění požadované součásti na místě. Umisťují se do betonu , pórobetonu nebo různých druhů cihel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky